Gårdagens lustigheter med mer

Igår var det Fredag och skola självklart tom halv 3. Jag hade webbdesign sista lektionen och gubben som jag har som lärare hatar tjejer och vill helst att jag ska erkänna att jag är okunnig inom datorvärlden och att jag ska ta livet av mig.
Tänker jag fanimej inte, skall göra alla upg så jag kan berätta för honom hur hans jobb går till sen!

Efter dagen på aranäset tog jag mig till staden för att hitta klocka men det hittade jag ingen. Jag och Lisa tänkte langa en film men det blev Patrik Meijer i stället. Efter att ha gått i 3, 45 timmar var vi hos patricio som bor i fors, dvs 15 min från stationen. Jag och flisen hoppade på hans stora studsmatta och så kollade vi på skräckfilm som var käs. Lisa och Jonas pallade äpplen och jag och patrik diskuterade sexscen från  filmen. 
 
Sedan for lisa hem och jag/jonas begav oss till stationen en tid senare. Hade det inte varit så att killen jag hänger med somnat så hade vi inte missat bussen med 2 minuter. Detta resulterade i att vi fick sitta i 10 minus och vänta på nästa buss på stationen. Jag hade färre kläder än Jonas men det var han som gnällde, vekling.
Det var skönt att  komma till det varma huset ialf sen, då vi somnade i Jonas varma säng. Snipp snapp slut så tog sagan sluuuuuuuuuuuuuut.

Efter en te och bullfrukost åkte jag till K-back där jag träffade Hannah på bussen som skulle på fotbollsmatch. Sedan träffade jag också Lukas, Max och Joakim och vi satt på stationen och socialiserade. Jag skulle ha tagit buss hem men i stället gick jjag till K-mas där jag träffade Julia!
Glad blev jag av flickans smile som vanligt!.......Denna helg kom vi överens om att vi skulle ta det lugnt hon och jag. Inte stressa med andra ord. 

För er som vill veta såg fröken Tysklind ut att må fint. Söt i håret och fina ögon :)


Nu skall jag ta mig till JL och kolla på film/gå promenad. Puss på errrrr.

Dagens secret behind:

För er som undrar hur Patrik uppnår sin body. Han har en sådanhär som är rolig att slå på:





Kommentarer
Postat av: Julia

Nu gjorde du min dag babe!!! puuuuuusssar ska du ha<3

2008-08-31 @ 15:04:44
Postat av: hannah

HEJ ClARAaaaa :D

2008-08-31 @ 22:35:35
URL: http://haah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0