Håkan chalala

Håkans singel är nu ute!
Har längtat efter detta ett jädrans tag nu!!

Låtarna är ruskans bra och galet söta!
Detta var en lättnad eftersom den sanaste skivan var ej vad jag önskade.

Skall nu lägga mig i min säng och lyssna lite och tänka på sommarminnen.......glad är jag



FREDAGSMYS

skit oxå

Idag har jag varit med min mor och min syster i staden,.....mys var det,
Har nu ätit mat och msn:at lite. Pratat med Amnada också.....

Mina uppgifter från sommarens jobb  kom...visar sig att jag gjorde av med 17 000 på en sommar. Jag grät nästan lite när jag fick reda på det. Jag skulle ha kunnat tagit mig till Paris för de pengarna jue.
Denna sommar kommer detta inte att upprepas. Jag skall f*n hålla i cashen.

FYSKAM



hej söt

clara är söt när hon sover och har leukemi.
för tillfällter befinner sig jag (amanda), clara, mathias och markus sig i mitt hus. vi har ätit semlor samt pratat. nu spelar mat, mark och min lillebror wii med min lillebror medans jag och clara myser i min säng och pratar om filosofiska ting. att clara är mys när hon är pumsen vet jag, men jag tror inte att ni vet det. därför ska jag bjuda på ett par bilder, så fort jag brottat ner clara. vilket är en lätt match om man jämnför muskler här....
annars så ska dagen utväderas och som vi brukar säga " var dag har en ny upplevelse i sitt sköte". ett fint citat jag och clara använder ofta. idag har vi lärt oss att ; nu behövs det köpas en XTRA-stark anti rynk kräm, att det är såå gott med ett glas vitt, att man inte ska tjata under eva gidz lektioner och att vi gärna masserar klassens pojkvän. dagens glada är marcus och claras nya vän ; den trevligt alkisen med harry potter glasögon som hade en son med rosa mössa. att han även hade tunt hår, mannen alltså, måste tillägas. nu ska jag bjua på ett par mysiga bilder på några kära vänner. Puss, hoppas att ni mår bra.
Dagens outfit :

- Hängsleklänning SH
- Tights SH
- Skor SH
- Jacka SH
- Mössa SH
- Vantar SH
- Väska SH
 Jag (L) SECOND HAND. LÖV FOR MAJ LIFE!!!!  <3<3<3<3

(blir ev inga bilder eftersom clraissa har fått christoffer hår i munnen)

Mika, Paul Smith

image242



Här ser han endå ganska bra ut.




Imagine

image241






HemmaOnsdag

Har idag varit hemma p.g.a. jobbans huvudvärk. Har dock inte sovit för mycket utan jobbat som en galning för att få klart arbeten hit och dit. Min mor var också hemma idag så vi har haft det mycket mys....
Åt våfflor till frukost och pratade med Amanda i telefon 2x. Mathias ramlade tydligen av stolen idag....ooooch det var sååå roligt enligt Amanda.........och det var nog endast roligt enligt Amanda. Fniss.......bara he makes her happy.

Sitter nu här och äter världens största macka från min mors konferens. Bri ost och varm choklad........galen men god blandning.
Nu ska jag nog krypa till sängs för att inte sova så länge imorgon. Vill inte vända på dygnet och vill också få saker gjorda.
  Min bror sitter och pluggar om någon läskig kroppsdel som vanligt t.o.m. morgondagens lektion på Sahlgrenska akademi.

Förstår inte hur han vill bli läkare med en syster som inte ens vill uttala kroppens organ för de låter blää.(fniiiiiiis)
Nej, sänggång mänggång....som min far alltid säger.

Puss mina änglar


Just det!...har någon något i tidsform över.....ta ett besök på onsla gossip. Upper east Onsala.
Tisfråga innan någon i sp1f/e står med i kvallret.
........och nej Amanda, dom kommer inte skriva om dig. Du är för söt!



xoxo
◊◊ ◊◊◊◊   ◊◊  ◊◊◊ ◊◊   ◊◊◊  ◊ 

Foto

                           image240






Sötaste

image239

Fina skor!!
Går med stuprör men ej med klänning skulle jag tro?





Morgonens film





Har precis sett I AM LEGEND med Will Smith. Den var gaalet bra men men jag grät typ halva. Den får en stark 10 på en skala mellan 1-10!

Boken är tydligen annorlunda när det kommer ttill slutet än filmen. Man skall tydligen ändra slutet i DVDn. 
 Måste ses!!

                 










Sthlm

Igår gick jag upp galet tidigt, närmare sagt klockan halv 6 för att vara ute genom dörren halv 7. Bilresan till Stocholm var lång men solen lyste på oss hela tiden så humöret föll inte. Vi stannade och åt galet god frukost på något hotell. Efter tre timmar , då anna och jag redan lyckats få på oss alla kläder i bilen, var det begravning i en jättefin kyrka.
Hela släkten som jag aldrig träffar var där och det var mys. Sedan var det tårta och konversation med gamla människor........trevligt.

Begravningen var ganska så snabbt över men bilresan hem igen var hemskans. Min syster, jag och min farbror i baksätet i 5 timmar. Vi åt choklad och stannade på Maccie D.
Lyssnade på Håkan hela vägen, får mig att sakna sommar.

Väl hemma mådde jag galet dåligt. Bil och Mcdonald mat är ingen hit.
Idag fyller min mamma år. Hon fick Van Morrison biljetter av oss barn. Nu kommer snart mormor och morfar så jag måste springa och snygga till mig!



ses

()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()

Uppsnärjd i det blå


Har idag varit i kära götet med min mor. Vi träffade också systra mi för en shoppingvända. Jag skulle köpa min fina Malene Birger klänning, men när jag kom till NK  var den inte alls lika fin som jag tyckt första gången....jaja, i stället köpte jag de mycket fina vita conversen i stället.

Vita skor är perfa på våren. Man kan ha en ganska crapie outfit men endå se fab ut........ibland.
  Amanda och jag hade planer på att gå ut men eftersom det är mig och amanda det handlar om blev det inte riktigt så. Vi skall väl ta en fika eller något i stället........mys!
Talade också med Herr Johansson....Amandas pappa. En mycket trevlig karl!...haha
Skall nu gå och fira alla hjärtans dag med toda la familia!

Skall imorgon bitti kl 05.30 sätta mig i en bil och köra 5 timmar till vår huvudstad Stockholm. Skall på begravning och vet inte om jag närmar mig själva sthml city.....men men. Det blir nog trevligt att träffa hela släkten....även de jag aldrig träffat.

Kanske blir ett inlägg nr 2 framåt kvällen.


H O P P A S N I H A R H A F T E N B R A D A G



//Clara




Jag var gjord för dessa dar

 Dagens dag har varit mycket bra!
Steg upp och åt frukost bestående av macka med fett lager av ost....gott var det. Speciellt eftersom jag är ledig och känner mig som en fri man.
  Såg på film och och pluggade lite..."pluggade" med litet p självklart.

Dagen fortsatte i rätt riktning. Min mor, min gudmor och jag tog oss til kba och åt lite mat och langade sedan mysbio. Juno var filmvalet och tur var det ftersom att den var så himmlans bra!
Över mina förväntningar...och de var höga.
 Har nu ätit omelett gjord av mor och pratat med systrami......saknar henne.

Ligger nu och lyssnar på Håkan.......får mig att sakna sommaren mer.
Skall till götet imorgon med mamma för att hitta min Malene B klänning. Skall också äta lunch med min syster. Det kommer bli mys.

Skall sedan ut och rummla med Amanda och fira alla hjärtans dag på något vis.  Vi ses.


TAHANDOMER





Foto, Rosamund Pike

         image236









Sitter och kollar på British Acadamy Awards 2008. Roligt att se alla bra icke- hollywood skådisar. Eva Green och Kiera Knightley. På andra kanalen går Donnie Darko, en favorit.
Måndag den 18 kommer Grammy Awards också. Den vill vi allt se!

Nu är klockan mycket och lilla jag skall flyga i säng.


P U S S O K R A M

Dagens inlägg

◊◊◊◊◊◊◊◊


Dagen har varit mycket bra!
Har inte gjort många knop men endå jobbat lite med samhällen. Har precis tittat på Titanic...en av favoriterna.
  Har också börjat som sakta att läsa the alchimist. Får se om den är något att ha...

Nu finns de nya Conversen ute i butik. De som är doppade i vitt....som annas marcus sa så fyndigt.
  Prövade de låga för några veckor sen och insåg hur mcyket jag saknat de små skorna. Vill dock ha den höga modellen. Jag har redan tusentvå andra låga tennisskor.

Ikväll har det bara varit jag och systra mi hemma. Massa lax-spytt och låten Come Home med OneRepublic
senare......sitter jag nu i soffan i all tysthet och bloggar lite.
  Lov nu......skall väll studera en del....men också ta mig en tripp in till staden för en visit och lite lunch-ätning med min syster.

Nu är jag mycket trött och eftersom jag ej skall vända på dygnet denna vecka, skall jag nu krypa i säng. Vem vet vad som sker på morgondagens schema. Kanske lite nyttig frukost, det var ett tag sedan, och en tripp ut i det soliga vädret.....om det nu blir något soligt väder. Låt oss hoppas.





Vill dock ha den med mörka metalldetaljer.



S O V G O T T A L L A





◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊

13.56

Har varit en lugn dag...än så länge. Livet här på gården rullar vidare. Är mycket trött och för övrigt hungrig som få.
Det skall bli skönt med lov. Skall dels sova bort hälften av det men också studera en hel del.  Sitter här nu på skolan och hetsskriver för att jag inte har något bättre för mig. Skall snart gå och äta men Amandy.

Idag är det fredag och därför är jag så pass trött som jag är. Skll sitta på detta ställe t.o.m. fem. Skall först ta mig till kungsmässan för att köpa min fantastiska klänning...om jag hinner d.v.s.
  När jag kommer hem skall jag ta ett lungt andetag och sova lite kanske. Vi kom på att vi inte skall sova bort hela lovet i allafall. På lov går man och lägger sig sent, sover bort hela dagen och kommer in i heelt fel rytm. ...inte bra alls. Sedan tar det en halv evighet innan man kommer tillbaka till....."hej jag går upp klockan 6 och lägger mig 22.00"

Nej, jag skall ta vara på detta sällsynta lov. Barnet och jag kom på att vi skall se Billy Elliot....kanske på alla hjärtans dag, får se vad som händer v 7!

Nej, nu skall jag gå och äta lite mat. Har varit hungrig sedan igårkväll.


H   A  E   N  B  R  A D  A  G  






Klockers


K L O C K R E N S T E   D A G E N    A V    A L L A




1. Amanda upprepar vad jag sa högt och fick alla att skratta.....det roligaste var att Amanda skäms så hon dör!

2. Amanda trycker på 27 lite för långsamt och fick något fett med choklad i stället för sitt andra godis i godisautomaten.  Bara roligt om man var där.

3. Sofie fick anklagelser om ätstörningar.......komiskt eftersom Sofie är den mest vältränade i vår klass. Hon måste ha menat någon annan.?!,,jaja

3 Mathias har en blandning av Kelly Clarkson, Lasse Berghagen på sin mp3.......sikken blandning.

4. Åt semla efter lunch......det är jue semmeldagen trots allt...crazy gott.







image235

Lillstrumpan

Det har varit en mycket bra dag. Min bror fyller 21 och därför har vi haft hela familjen samlad!
  Har varit ledig idag p.g.a utvecklingsamtal. .......crazy skönt.
Sitter nu i min systers rum och skriver eftersom mina morföräldrar sover i mitt. Mormor skrattade högt när hon såg min smått stökiga garderob ;)

Calle, a.c lillastrumpan som jag och min syster alltid kallat honom eller Carl Pedal har blivit galet stor. Det var inte alls länge sedan han for runt på sin blåa trampbil som jag nog än idag inte hade fått låna, liksom för 15 år sedan.

Skall till skolan igen imorgon. Det blir en lång  dag men förhoppningar säger en bra en. Nu är klockan mycket och lilla Clara trött. Skall bums hoppa i säng.

G O D   N A T T    K Ä R A    N I










Your Song

◊Veckans Låt


Feist med I Feel It All och 1234

Själsligt sjukt bra låtar!



◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊◊



The Salmon dance

   






Winberg på Stockholm fashionweek.

ehh... haha .....vad hände här då?!?


FrEDAG

Sitter h'r med Amanda som vanligt och t'nkte ta igen gårdagens missade bloggtillf'lle. Hade lite för mycket hemma för tillfället.
Vi har haft engelska presentation där vi åt ostmackor från Wales och kammade hem segern på en frågesport och vann klubbor som amanda och jag sitter och suger på.
  Citron och hallon...........goigt!

Ska kanske till Amanda ikväll d.v.s om X inte är där......hihi. Ska försöka komma rätt ute i Onsala. Vill inte komma till Vallda igen.
Eller så spenderar jag Fredagkvällen, som jag skulle ha spendera ute om det inte vore så fulans väder, i soffan i telefon med Amanda. Ska nog langa Gossip Girl ikväll.


Amanda åt upp sin klubba innan mig....undrar vad det sger om våra personligheter.??....


Får se how it turns out.....

 


RSS 2.0