oj

har1

Hej alla, nu skall jag in och langa Bond så får vi se vart fredagen bär sedan;)

pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss


Point out

Hej alla 03!
Detta är ett inlägg, ett inlägg skrivet och komponerat i egen hög person ut av...ja vem?
Eftersom Clara bara är liten 2 a så måste jag nu med enkelt, men dock ehj så blygsamt bevisa i skriven text, vad vi länge har försökt påvisa.

Hade jag nu haft foto eller någon annan form av dokumentation, hade detta varit en enkel match av långvarit spel, men detta får vänta till den tidpunkt då gömda skrift och handling i substans åter igen visar sig. (?)
I stället för vi oss framåt i resonomanget då tankegången låter så här:

Vad händer denna helg Holmberg?

Svar: BEROR PÅ ETIK OCH MORAL!



Nu skall vi göra det vi gör bäst, walk out the door and turn around....ni vet resten.

Inköpta varor: Strumpor från Paul S och boxen i lådan.










Marc Jacobs and Scott Cambell

Marc Jacobs 2


Scott Cambell och Marc Jacobs



Marc Jacobs 3


Marc Jacobs....Svampbob^^

Whyred goes whyred with candy

När jag var inne på Whyred idag så försökte killen som jobbade där tvinga i mig en godis. Haha, nej tack....Jooo, en godis skall du allt ha. Haaaah, nee...det är bra tack. Det är väl klart du ska ha godis, här ta den nu (upptryckt i ansiktet) den e god!
Då tycker jag du kan äta godisen, haha?

Skulle jag ha tagit godisen kanske?^^





 



Höstens kyla

Hej alla smarriga. Igår var det Tisdag och jag for in tidans som attans till min syster för att hjälpa flickebarnet med flytt. Ikea blev det och även jag gjorde inköp till mitt nya rum :) Sprang sedan till Mac och bytte om och sedan hem till Kba igen där jag mötte flickorna och Eric för fika, vilka är då dessa fräschingar om inte Anna och Karin ;)
Efter mycket kaffe och paj kom det små överraskningar in genom dörren till allas förvåning. Vilka dessa var kan hållas hemligt ;-)

Efter planering av helg vandrade vi mot la statione di Kundsbacka och inväntade de verse bussar. Vandringen hem var kylig men anton gjorde mig sällskap :)
Slutade dagen med ett GG avsnitt, ska också börja kolla på Californication elr vad det nu heter sa Eric!:)
Nu skall jag tvinga far min att sätta upp hyll-fan i rummet mitt så får jag se vart kvällen bär sedan ;)

Lova you













The moment i said it

Hej alla galna lovbarn. Idag har jag bytt rum, varför har jag bytt rum jo för att det är ett större fönster i min brors gamla rum. ^^
Sprang omkring i damm och möbler hela morgonen oc tog mig sedan in till vårt kära Kba för att möta Mathias för fika. Brysselhoran som förut var pojke har nu blivit man, roliga saker från Bryssel hade han att dela med sig av. Han tvingades också svara på min dumma frågor, som vad händer om man kommer 5 min efter att man måste vara inne en fredagskväll eller om dom får äta hästkött OCH DET FICK DOM SKA JAG SÄGA ER.

Igår var vi på tjejmiddag hos Amanda, vi åt pasta som var galet god, 5 poäng till JL. Jag och Lisen for sedan hem, fick som vanligt springa till klaraplan:/
Tjejerna gav amanda ett fint armband och jag gav henne "Knuspirige" som är valmostång på tyska och billig rippoff på sprite:)
fint som snus

Moa var där också, jag blir så glad bara jag ser min lilla ängel. Välkommen hem girl:)

Inatt skall jag sova i mitt nya rum och det kommer bli lite läskigt. Imorgon skall jag palla mig til stan och sedan till ikea med anna och carl. Sedan blir det mys med flickorna på kvällen:)

Nu skall jag resa mig upp från detta dammiga golv och flytta en stol som står fel. Puss på er älsklingar små=)
Saknar flickan i Miami.



Nu haglar det :O


The andreas way of life.

Min vän Andreas reser runt i världen och cyklar/bergsklättrar/fotar.  Är sjukligt avundsjuk på människan! Han säger att jag måste göra ngt liknande när jag pluggat klart. Skall jag nog också....måste bara hitta ngn rolig att göra det med:)








ABC..








carro













mona














C.B



Är inne i en sjuk Chris Brown period, vill bara att ni ska veta och ta del av mitt sjukt viktiga liv.
xdxdxd


Löve till er alla¨




It´s not a bird or a plane, it´s my heart and it´s going away

Har haft utvecklingsamtal idag och det gick hyffsat bra måste jag säga, jag och lellus komm ganska bra överrens tycker jag allt ;)
Nu har jag solat näsan, ätit macka och kollat på slutet på interview with the vampire som var läskigare än vad jag ville minnas., grumt bja iallafall:)

Nu skall jag pyssla lite..
Saknar både Moa och Mathias men snart kommer de hem(L)

Saknar också Binky girl, hoppas hon har det bra i Amerikatt :)

PUSPUS
¨






Även om hösten skall bli mysig saknar jag sommaren till tusen. Månarna då jag och lj vandrade hem och satt och såg hur solen reste sig över gottskär. Dagen då amanda och jag skulle baka och träffar Rohana och han erbjuder sig att själa smör på en fest åt oss. Vi sa tack men nej och for till Mariedahl på två röda och köpte smör och äpple. På vägen hem kommer en bil och kastar en banan på oss genom fönstret. Höll på att kissa på mig av skratt. När amanda körde med moppen över åkern eller när jag blev förföljd av en man i Fjärås och grät. (roligare nu i efterhand), Amandas favorit i repris: Benjamin bugar sig för Amanda när vi är ute och hon skriker´, ahhh ta inte i mig!!

Love is in the air people....or was



Superhuman


Uråldriga^^

suttit i min soffa och kollat ut på regnet, spelat spel på spela.se, sovit med min katt, kollat på uråldriga avsnitt av gossip girl, läst uråldriga sparade konveriationer från uråldriga flammor på msn (raw) ringt och trackat anna i telefonen, klippt hål i min strumpa och sett på smallville.Va fan vill Lex Luthor, han blev mobbad som liten och föröker nu identifiera sig med ungdomar?...go and play with kids in your own age typ?

Imorgon är det utvecklingsamtal, elr kvartsamtal som det hette på den uråldriga smedingtiden. Aja, ses i plugget goingar.




Homedaus

Hej alla, hoppas ni har haft en roligare dag än vad jag har haft :)
Jag har suttit i min soffa och kollat ut på regnet, spelat spel på spela.se, sovit med min katt, kollat på gamla avsnitt av gossip girl, läst gamla sparade konveriationer från gamla flammor på msn (raw) ringt och trackat anna i telefonen, klippt hål i min strumpa och sett på smallville.Va fan vill Lex Luthor, han blev mobbad som liten och föröker nu identifiera sig med ungdomar?...go and play with kids in your own age typ?

Imorgon är det utvecklingsamtal, elr kvartsamtal som det hette på den gamla smedingtiden. Aja, ses i plugget goingar.





undrar hur många gånger jag sa "gamla" i denna bloggomgång


fniss

HAHAHA åt moas kommentar

Run

Idag har det absolut inte hänt någonting. Kanske en elr två....
Jag har hostat hela natten och stannade därför hemma från shcoolen och sov. Tog mig dock in vid tvåtiden för att säga hejdå till Binky girl och försöka lösa Fn rollspelet. Jag har hört ett elakt litet rykte om att Julia satt i buss- lennarts knä på 731 i nästan en hel kvart?? Här slängdes det med svalligt hår och krattades öppet åt lennarst charm och karisma.
Oj vad roligt det är att vara 17 och singel kunde man höra Julia skrika när hon klev av bussen vid Lollipop! ;-)

Min mamma ringde och sa att jag skulle ta en hostkvöka med morgfin i??...jag skall ju till skolan imorgon, kan jag inte vara helt borta. hmm










Evol









Skall sova nu ♥



Viva la vida

Jag och amanda skulle ta en fika i fredags med Robert. Amanda skadade dock sig på tennisen och vi blev otaggade. Efter en timma åkte i i allafall in en snabbis innan vi fortsatte kvällen.
Åkte in och tog en fika med Zingaropoli och mös i skydd för regnet inne på Karma. Sedan kom Karin och Anna med choklad och vi skulle bestämma kvällens planer:)
Vi begav oss till Fors där amanda skulle hämta hem ett viss spänne?..kom det med hem är fråganö
Johan körde oss till Joakim där små pojkar väntade, jag åt en sjukt äcklig godis från bilia och tappade bort telefonen för några sekunder.
Sedan körde Johan amanda och mig hem, jag pix paxade framsätet för att få kontroll över cd spelaren. Det fick bli summer hits typ 2003, jum.
Vi pratade känslor och regn och sedan gick jag och amanda hem i långsam takt under stjärnorna. När vi kom hem till amanda åt vi vindruvor, drack fasligt äckligt vin som vi sedan hällde ut för att det smakade död italienare och åt annas choklad som hon glömde i amandas väska.^^

Det var en mysig kväll....:)
Puss





Så här vill jag sitta och plugga :)




Lördash


Hej alla free riders, idag har jag jobbat som en liten galen larv. Fick springa till 742 för att komma hem ngn gång denna regniga lördag ialf.
Igår var vi hos min kära vän amanda som hade huset för sig själv och vilka är vi, jo jag och Calle. Kvällen började med att amanda lagade godans middag till mig. Jag tände ljus och skivade baner dox;)

Sen kom Calle och vi låg i ams soffa och kollade på wedding crashers och sedan så som i himlen, pms på alla fula människor i den filmen!
Amanda gav mig ett nagellack som såg helt ok ut i mysljuset vi hade och de tända ljusen, vaknade upp nästa morgon och det vra pornstar rött, eh :/

Nu skall jag duscha och sedan åka till lillstaden för en fika med Zingaropoli, mys skall det bli:) Hon åker till Miami om en vecka så då får vi itte se henne, gäller att passa på:)










Känner mig såväl som du

Jaha, då var jag tillbaka igen. Två bloggninar på en dag, speciellt kan vi också kalla det, om inte unikt och en smula förvånande. Dagen har varit bra tackar som frågar, kom prec hem från ett regningt och blåsigt onsala där jag haft lite onsdagsaktiviteter hos Amanda Johansson Landell, hmr..ja hon...jag vet vad ni tänker.
Dagen hos amanda slutade med att jag somnade under täcket i det nu s.k rosa rummet och fick springa till bussen på klarisplanis.En rolig person kom på den blå bussen och jag hade ngt att göra under resans gång. Det var tre kineser/koreaner/japaner/vietnameser /who knows or gives a fuck) vilket var helt otroligt. Dom talade i tecken i oral form och jag kände mig exotisk som kom ifrån en så öppen förort. XD
Ímorgon är det torsdag, den längsta dagen ut av alla och jag är taggad 75 %. Idrott på slutet.....njaaa säger vi som spontan reaktion.

På fredag kanske vi skulle tvinga vår kära sam intare att ta en fika, det vore allt på tiden. Min vän Gabriel säger att han aldrig har förstått sig på den umngåsformen?.....kan inte hålla med,

Om du inte fanns?

Jag skulle sätta mig på ett tåg och låta Kungsbacka va, skulle få den tiden över för mig själv som jag inte vill ha. Jag skulle inte kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans, jag skulle sakna den där stunden som vi har efter vi blivit sams.

Till den som känner sig träffad.


Nu skall jag pluggah....Puss på er som läser Stil&Finess.














Life as rugby

Ja, än surrar syrsorna till vindens brus och än rular kulorna på skolgårdens grus, det är en helt vanlig onsdag och jag sitter med mandy och pluggar till kulturkunskapen som vi har prov på. Mycker fult har hänt då amanda har skaffatsig en secret lover och en kille som vi träffade på mingel som stoppade 40 spänn på mig addat migpå facebook. Pinsamt värre;)
Vi funderar på att gå ned och äta eftersom det kurrar i våra stakkars magar:( Moa ville ha skvaller sa hon och skvaller har vi i mängder, kanske inte publiceringsmaterial dock. Vi gör nog så att moa goa får en bomb av fuligheter när hon pallrar sig hem!!!;)
 Jag har inte bloggat på ett tag nu men jag kan säga att helgen var bra med undantag. Utgång på fredagen, vi hade jävligt kul så länge det varade. Amanda, enligt rykten hittade en "blondhead" som hon spenderade kvällen i knärt på. ojojoj, ibland är det roligt att vara singel kunde man höra Amanda tänka!
Kids...



På lördagen jobbade jag så klart och det var dött..så klart. Amanda kom dock in och vi satt på lagret och pratade om då gårdagens hetingar och fetingar, hissar och dissar.  På kvällen kom Binky och vi åt bulla, drack saft och pratade om allt och inget, jord och himmel.
Söndagen  var plugg och jobb där med. Kom hem ganska sent och langade då lite mat och sovning. Kändes aktuellt.

Så, vad händer denna helg kan vi Kungsbackabor frågaoss. Ja om man frågar Amanda, gottskärs fara, så blir det krök på kullen. Vi skall se på film och planera resan till Portugal på novemberlovet. Vi har också en födelsedag att fira snart och det är inte minst Amandas. Hela 12 år och inte en dag över 30!
Hoppas det inte regnar för det är slitsamt tycker jag personligen, vi får se vad som händer. Amanda kanske dissar mig på lördagen eftersom en viss pojke här på Aranäset har en viss lust att göra en visist till amandas hus, eller var det visitera amanda??..hm (forsättning följer)
Varför inte, "ung och dum" det var det en stofil som kom på. "Gammal och oerfaren" det kom jag på.

Nu skall vi skita i detta och gå ned och knöcka i oss käk. Hungrig som en hungrig Robisson Cruise på en öde ö.
Nu blev jag lite i extas damer och herrar och kanske avslöjer ett ting eller två och invånarna i KBA kommun. Nu blir ni nervösa va??
Måste formulera mg bara, så jag återkommer när vi fått mat i magen.
Puss på tummetott, slickepott, långeman, brandeman och lilla vicke vire och andra dirrty ställen. Tack och hej, ni kommer sakna mig!




Kids

Hej alla!
Idag har det varit Onsdag och en ganska bra dag faktiskt:)
Åt en lång frukost framför tv.n och började dagen med lite sjävlständigt arbete i Italienskan. Imorgon skall jag och Foffi hålla föredrag om Umrien. Ja ni.

Efter skolan gick jag och min Italienskakompis till stationen i solskenet. Imorgon är det torsdag, den längsta och jobbigaste dagen men idrott på slutet. blää
Efter skolan skall jag till stora staden och träffa systra mi och sedan fika i goda vänners lag. Det är så fasligt kallt i mitt hus så snoken min är som en isbit, liksom fossingarna:(
Pratade med Jonas med  laddaren till min dator på magen för att inte dö av kyla. La laddaren på Totte så han också skulle på lite värme :)
 Jag vill på morgonen när inte emma är med, åka buss själv. För det är bara emma och jag som förstår varandra på morogonen, dvs att man är trött och måste inte prata konstant. Och om vi pratar så pratar vi om roliga ting. Men när jag inte sitter bredvid henne så kommer en massa andra som man skall kallprata med och allt jag vill är att få 10 minuter av tystnad. Jag låter som en gammal tant, och det är jag också...circus 80 på den punkten;D

Idag när jag gick hem så var det en liten kille och en liten tjej som gick hem från bräckaskolan och höll varandra i handen. Dom var typ 6 bast och kära. Jag tog ett kort i smyg....fnisssssssssss HAh

Nu är klockan 20.48 och jag är redo att krypa till sängs. Sov idag när jag kom hem i sittande position och  åt en av min mormors goda bullar hon har kommit med:)

I helgen är det helg. PÅ fredag skall jag dansa med amanda och på lördag ska jag dansa med amanda och sen skall jag till Jonas. Har haft adhd på honom för att vi inte setts på hela veckan men vi kom fram till att detta inte var hans fel riktigt. Nästa vecka blir det inte så stressigt så då har vi tiden:) Jag kan lätt bli patetiskt jonas längtig.

Nu skall jag gå upp och se vad mina päron har för sig, om de dött eller ngt.
(tvi tvi tvi, peppar peppar ta i trä, ska aldrig hända, får aldrig hända till gud jag nu detta sända)
HAHA


PussPÅerPissRåttor










Musikk

Här kommer en goig låt! >

Love lock down

Varit i Köpenhamn i två dagar, Torsdag och Fredag. Vi bodde längst upp på ett hotell och hade utsikt över hela Köpenhamn åt båda hållen, fint va det:)
Jag gjorde ingen som helst shoppng i Danmark förutom lite vin som fick följa med hem. Jag sov genom hela resan och Anna tog 450 fula sovkort på mig som aldrig önskas ses igen. Jag är så läskigt ful när jag sover i bilen, söt säger anna men sanningen är att jag ser ut som trampad mask. 
 I Lördags var vi hemma hos Zingaropoli. Jag amanda och Frida åt Thai och en glas vin, sedan kom  boysen. Jonas och filip dansade och Rohana sov med byxorna på huvudet med en strumpa i handen;-)
Sedan gick jag och Jonas hem i stormen, man kunde vrida ur mina strumpbyxxor. Jonas såg ut som en läskig ryss i pälsmössan :o

Söndagen gick åt till plugg och nu är det måndag! Dagen har varit bra men trött har jag allt varit. Glömde frukost och då blir jag grinig som ett litet barn:(

Veckans låtar:

Love lock down- Kanya West
Say my name- Destiny´s child
Auld lang sang- Mairi Cambell

Nu ska jag plugga och kolla GG. LOVA YA (K)
 

Hotellet




Kussen Maja o jah






RSS 2.0