Början på en riktig sommar!

Hej alla stålliga! Igår var jag hos amanda och vi käkade middag och diskuterade galna ex och kärleksproblem med kalle^^ Den galna åskan som rådde var tokläskig men vi höll ihop och skrattade faran rakt i ansiktet!
Sen kröp vi till sängs och somnde en stund efter att jag stängt in amanda i hennes påslakan.

Idag hade vi nationellt bajsprov i engelska också och det gick hyffsat bra tycker jag. Hade sudd i hela knät efter de 100 minuter vi fick på oss. Efter denna korta dag for vi hem till mig och käkade melon och for sedan till göteborg. Det fula i denna lilla berättelse är att bussen inte gick till just den busshållplats vi stod på så vi fick traska/spurta till valllby..heee

Nu är jag hemma från middag på MII med syskonen to.m! Åkte in för att träffa min syster på västerstaden för att ordna med allt med lille lägenheten. Allt gick bra:)
Nu ska jag skriva engelska och sen sova:) Har hälsodag imorgon:/...ihhh

Ser ifram emot varlborg också, ska bli tokmysigt:) Skönt att ha ett ställe i stan man kan slagga i också;)

KISSKISS
Vem har hängt tvätt på Drottninggatan?

Helgstålligtheter

I lördags var vi i lägenheten:) Det var en sjukt fin kväll med mycke stålligheter. Vi käkade middag först och kollade på lisebergs fyrverkerier. I Johanneberg kan man liskom se allt...hehe.
Blir glad när man är omgiven av så många fina människor på en och samma gång. Frida gav mig en galen shaker som andvändes flitigt och hjärteplastisbitar som låg över hela stället dagen efter!...söt är hon!:)
Halv 5 satt vi i min soffa, otter och anders slogs om mormors bullar och jag halvsov.

Idag har det varit en lugn dag men få lektioner, ska ha nationellt prov imorgon så det skall pluggas till men hos amanda. Flickan är lite sjuk så henne skall jag ta hand om.  Valborg på torsdag och ledig på fredag!!


Pusses....







240409

Oj vad jag känner mig vimsig. Har inte ätit frukost och var i skolan 45 minuter innan första lektion för att plugga lite. Slutade med att jag och Sofia pratade om hennes kickoff på Liseberg igår och pennan rörde inte pappret. Slutar tidigt idag så då blir det fika i stan och sedan fökväll med amanda. Hoppas att ni alla ska göra något skoj ikväll nu när det ska bli så fint väder och allt. Jag och A ska nog ta drinkar någonstans och sen får vi se vart vinden bär. Hade varit goigt med uteservering så här på sommarkanten:)
Känner mig glad för att jag slipper alla pollenproblem liksom många andra:) Stackars Billgerr





Tired of using...

HhjnbsjBDACDA

Igår firade vi amanda hemma med hennes släkt! Champagne och mat tills vi alla storknade. Sen for vi till kba jag amanda och martina och tog en kungsbacka sväng, amandas krogdebut....wuhu!. Vi träffade jocke alex och boken som jag tvingade ut för att fira z.
Det var en rolig kväll trots tråkigt kba folk ute. Kvällen slutade med att jag sålde amanda till två spanjorer för elva kronor trots att hennes läppar nuddat en annan kba profil denna kväll SPOTED. Bien deal Clara!

Imorse for jag till stan där charles väntade med mat:) Bra på att laga mat är pojken. Nu är jag hemma från konsert Porgy and Bess. BrA sång med akkk så långtråkigt......

Nu är jag hemma och skall sätta tänderna i plugg. Ska väl ta mig till onsala också och hämta lite saker. Fick klagomål om att jag är dålig på att lägga ut bilder..  får beeattra mig.


PUS..S


Om min dag...

Gårdagen var bra, vi käkade middag och firade amanda och Jacob. Sen hoppade jag och Jacob studsmatta tills jag dog av utmattning och kalla fötter. Vid tio sprang jag upp och tog farväl till Ludde som är borta en kortis till Barcelona och sedan for jag hem:) Sebastian spelade gitarr i telefonen vilket var så jäkla bra som han själv sa. Haha


Har varit en ganska bra dag idag om man tänker på alla omständigheter. Went bananas imorse då jag 5 min sen till buss trycker i mig flingor men tandborsten i andra handen. Hurtig som jag är kastade jag mig på en cykel och hann med bussen min. Jag och coffe gick till copyshop vid lunch i solen och åt sedan makarooner. Vad gör jag nu? Kollar på hero och äter sheron elr hur det stavas/heter. Vad ska göras? Göra färdigt idrotten, skriva argt medelande till blckbook och sen byta lakan i min säng eftersom min katt hoppade in genom fönstret med smutsiga fossingar på mitt vita duntäcke. grr...



Skall nana i tid ikväll så jag R pigg imorgon:)


Vill ni ha en bild?

får ni inte....h e    hehe


Grattis mitt hjärtehull!!

Idag är det en speciell dag för min älskling fyller 18 år! 
Vi firade dagen i solen på karma med andra söta flickor. Nu sitter jag i amandas kök och väntar på mat och ser på alla inköp maria gjort idag! Ett par toksnygga skor har kvinnan skaffat iaf.

Just det kom på att jag hade nakenbilder på amanda på min stulna telefon HAHA.....grattis mana



Nu ska jag trycka i nig mat eftersom jag levt på morotskaka hela dagen....cravecrave







GRATTIS!!!!


klickklickklick

Jag måste skaffa mig en bättre kamera. Jag har en ej digital systemkamera och en digitalkamera utan sladd. Kakan fick en kamera nu och jag är grön av avund!
Kanske det skattepengarna ska gå till...hmm

Känns så jäkla amatör att ställa sig med sin canon mini när alla andra snygga människor tar fram sina mördarblixtar!
Jahopp...får väl nöja mig med kameramobilen:/ Lurade i amanda att jag ville vara ron weasley när jag var yngre. Det är roligare än vad det låter.
Det är kyligt ute nu.....grr. Måste vara sol imon.

Sleep tight.......very tight





Måndagsledighet

Hej bloggen!
Har varit ute  lite i det halvsoligamolniga vädret och skall nu ta en dusch. Skall in och träffa anna en snabbis. Har inte ätit något på hela dagen typ så jag har sjuka cravings efter mat. Har nästan inte ätit något påskgodis förutom alla amandas godaste för att jävlas lite. 


Här är Marc Jacobs förlovningsfest och dom ser så tokkära ut! Älskar sånt...


ciao!


 



Time to pretend

Favoritlåten

Glad påsk

Igår var vi hos Lovisa och firade påsk:) Det var tokmysigt. Vi satt på uteplatsen invirade i filtar och skrek Håkan texter. Riktig sommarkänsla:) Tack systrarna svallingsson för mysig kväll!
  Stationen runt tre är lika snuskig som alltid, liksom bussen hem, alla vet att jag h.a.t.a.r. 732....och det är just för att 732  är 732.
Bussresan var helt okej förutom att en kille tog mig på rumpan:/ Fick höra senare att ett killgäng från den bussen gick av i Fjärås C och någon blivit misshandlad. Hoppas det var han. HAHA


Nej nu skall jag allt sola lite, imorgon är det skola! ingen kommentar




Lya som jag till en trevlig ung pojk Danne skall hyra ut till:) Själv håller jag mig i kba för sommaren, måste vara nära havet kom vi på. Puss



Kakan 18!

Igår var vi hos Amanda och käkade för att fira Kakan som fyllde år i lördagas!:) Klart sötast är hon! Vi pratade om snusk och tryckte i oss mat.
Sen for vissa hem, andra sov och resten åkte till stan för att träffa pojkarna-ensam jag! Det var en lugn göteborgskväll:)
Sen for jag jocke och lund hem och jag och mamma åt nattmat klockan fyra på morgonen i köket hemma:)
Efter en dusch kunde jag inte sova så jag la mig i sängen och kollade family guy, somnar bättre om jag hör röster av någon konstig anledning.


Hejrå









Snabb och galen

Ikväll var jag och amanda och såg Fast and the Furious, nej "snabb och galen" i kba. Det var vi och alla partille J´s. Jag kan säga att jag blev glatt överraskad över filmen. Den spanska rappen och oj så coola dialogen gjorde ju hela filmen. 
Sen påväg till buss sköt vi en taxichaufför och snodde hans bil som sedan sprängdes för amanda playade den japanska maffians son. sMART amanda.........smart 








You like my tattoo

Hej goda och glada!

Var med coffe när man tatuerade sig häromdagen:) Coffe skrek som ett barn och jag torkade hans tårar. Dom fick spänna fast honom och bedöva.
Nej men det var kul att se, när dom häller alkohol i blod och färg och knuggar med papper....heeeeee
Macke  undrar när jag kommer hem och har gaddat mig men jag vet inte om jag skulle vååga:O




Här var dock en kille som grät och drack obsena mängder fanta.








Watchman

Ikväll var jag och såg watchman med Charles. Den var tokläskig men endå jäklans bra! Man skrattade aldrig men smålog åt vissa scener som ex den långa sexscenen.   he     he    he
Malin Åkerman e så snygg också så hon gjorde den 15 gånger bättre:)
Sen vandrade vi genom stan i vårvärmen som fortfarande var kvar trots att klockan var halv tolv typ=)




KIZEZ



Vårkväll i stan

Hej söta tjocka ungar!
Nu sitter jag i lägenheten med två ungar amanda och coffe. Balkongdörren står öppen och jag fryser men ska man laga mat i en etta kanske inte fläkten räcker till. Det blir coffes pasta med pesto till middag och vit vin som claris hittade i någon gammal kartong. Det spelas libertines och håkan och jag vill somna här och nu. Ska med och tatuera herr J imorgon i linné och sen får jag se vad som händer efter det.

Good evening.


Fin Kväll

Hej alla fina!
Idag skiner inte solen fullt så mycket som igår men vi får nöja oss med det lilla som lilla landet lagom.
Igår var jag på Sofias och Helenas 18 års fest. Det var en mycket trevlig kväll med rolig blandning av folk. Tack flickor för det:)





RSS 2.0