Aphex Twin

Idag är det dagen före nyår och jag har varit i lillstan med bullen o ullen och planerat morgondagen som först skall spenderas i åsa och sedan onsala, pojkarna skall stå i köket:)
Pappa kom hem med rosa skumpa till mig, den var jätte söt!
Imorgon skall jag jobba men endast tom klockan 2:) får skynda mig hem sen för att powenapa elr ngt. Såg att gossip inte kommer ut för än den 4 e?...va e de för BS!? wellwell, har man väntat så här länge kan man vänta lite till. Skall försöka hinna blogga imorgon också.

Puss
/C






 



Bye tjugohundraåtta!:)

Idag gick jag långpromenad på morgonen och det var så galet kallt trots att jag såg ut som en fet gubbe i all mundering :P
Nu är det snart nyår folket, 2008 har varit ett bra år!...ett av de roligaste faktiskt:)
Slutet på ettan och sommaren till 2 an, det har gått så nedrans fort. Känns som igår då jag vandrade in genom aranäs portar och kände dess atmosfär. Har glömt hur det var att gå i samma klass som moa och mathias. Halva gymnasietiden har gått :/ Jag kommer bli en sån där meningslös f.d. samhällare som inte riktigt blir ngt. Kanske ekonom eller revisor eller så blir jag en sån dum människa som fastnar i butiksvärlden hela mitt liv "för det var så jävla ball i början". Naaaaaaaj dy.

Jag undrar dock vad mitt nyårslöfte skall vara?
Förra året hade jag "skaffa barn"...det känns ju sjukt löjligt och jag hoppas att folk har glömt att jag sa det. Iofs året är inte slut än men jag hinner inte föda barnet så länge jag inte kidnappar ett.....

Jag känner att det rätta nyårslöftet kommer i stundens stämning liksom:=)
Nu har jag sett alla klipp av madagscar som youtube hade att erbjuda. Jag kissar på mig av skratt när jag ser King Julian.

Amanda sa att jag var dålig på ett spel jag har på min telefon så imorgon ska jag trycka upp hennes ena lins i näsan på henne!!....men tills dess, SOV GOTT!







Vad vore ni utan mig

Då var det måndag då!
hahah...ne så bloggkåt är jag inte ville bara säga att jag har haft 1 person inne på min blogg idag dvs för 1, 5 timmar sen och 24 sidvisningar?....vem är den som är den som vill ngt?....stooooockeeeehr








Söndagsro!

Jag har precis sett ännu ett avsnitt av bloindinbellas bloggtv. Klockers..
Vad skulle vi göra utan henne och Nils:-)


Är tillbaka på Kent och The sounds nu efter nåra år:) Ganska skönt med lite playback ibland...
Imorgon skall jag ut o springa på morgonen o sen kanske sola om jag har lust. I slutet på sommaren la jag av med springandet för jag hade ingen lust och jobbade en del, dumt gjorT. Nu håller jag på att ta upp det igen vilket är så jäkla skönt..!

Snurra min jord igen, radion spelar vår sång, stockholm ligger öde och världen håller andan, vilken färg har stjärnan=)

pusss


Raol Wallenberg vs. Hades

Hej alla  barn, hoppas ni haft en lika bra jul som jag och ätit er julegröt. Har inte bloggat lika mycket om mitt dagliga och ordinära liv nu men jag har haft fullt upp. Har inte jobbat på ett tag nu och det har varit extremt skönt, skall dock befinna mig på saks på nyår:/ men bara till klockan två=) sen blir det 2009.

Igår var jag och amanda i staden för att se på den så "underbara mellandagsrean nu i sveriges lågkonjuktur (som inte fanns ?) "
Jaja, det var mysigt att vandra i kylan dock....hrm

På kvällen skulle vi alla till martina men mina bussar gick åt helvete så jag bangade och åkte till Anna. Eftesom det aldrig går bussar till erik fick jag och billgerungen ta  moppe till tölö. Mamma anna klädde mig i skidmundering från topp till tå. Det var ganska uppfriskande med moppen, tog en tillbaka till den gamla tiden:)
Hemma hos erik spelade vi sällskapspel där jag och anna fuskade men vann. Jag och simon hessman kom på hur galet nära grannar vi är, äntligen en granne som jag gillar. Alla i mitt område vet att det är jag som bestämmer, men simon kan få vara med på ett hörn och regera över den fina delen av fjärås.

Nu ska jag gå promenad i  mina ägor (hänvisar till texten över), funderade på att cykla men det är så halt :/ Haha, pratade med frida imorse och hon vet nu vad killen hon dejtat i tre veckor heter men vägrade berätta(lol?)!
Hoppas ni får en fortsatt bra söndag!






26 dez!

Sitter här nu i min stilla mani och läser gamla sparade msn konversationer, som antagligen blivit sparade av en anledning. Den anledning att dom en gång betydde något får mig nu att skratta åt gamla dagar. Så här är det, när jag fick min första balla dator och mitt liv fick en mening i början på 6an hade jag en hårddisk som hette "claras X" där jag sparade allt. Det som sparats på denna har följt med i omgångar och lyckats bevarats likt bibelns skrifter.

På smedinge hade vi snöbollskrig som ägde rum i korridorerna varje säsong där jag och julia var högst involverade.
  8an, tiden då vita converse mitt i vintern inte var något större hot. Läste precis en konversation jag hade med andreas om taktik. Hur vi skulle attakera c2 klassen med våld och bakhåll. "oookej"

Skall nu äta bulle och kolla på film=)
Imorgon skall jag och amanda langa stadens gator och sen kanske det blir utgång på kvällen.
Hoppas ni har ätit er julegröt:)
puss



 

Julens bluff

Nu skall jag berätta något som kommer skapa oro för vissa och psykiska skador i framtiden för andra. Det jag kommer säga kommer vissa säga är en bluff och andra kommer att säga att  jag ljuger men sanningen måste ut.

  Tomten finns inte på riktigt....okej.


Människan som under hela min barndom varit någon packad farbror är ej tomten.
Tack och ha en god jul mina änglar=)



God 24 december!

Hej alla söta:)
Idag är det julafton aka Jesus fössledah!

Nu har jag ätit mig mätt på frukost med familjen och rivit i papper:) Om två timmar kommer mormor och morfaren. Vill bara önska alla en riktigt mysig och fin jul trots att den i år inte är vit:/ ^^
Haha, tack också för alla sms 12.30 inatt!!......ska försöka svara under dagen:)


Älskar er alla, God Jul<3

Julhelgsbus

Igår var jag och amanda med coffe och rorrejättesnorre då vi trashade amandas stuga med julmust och dator. Frank var en hyvens karl då han satte på värme och ställde fram generalstolen. Kvällen slutade med att amanda hade maskara på coffes kind och coffe hade maskara på amandas tröja och coffe blev utslängd. Amanda och jag somnade med fil, flingor och vindruvor framför gossip:)


Idag jobbade jag siiista dagen med torben:(
Tår i ögat och allmänt nere...

Hela dagen på saks var bara mysig, inga varor kvar typ och det kom in en massa man kände som var ute och gjorde den sista julshoppingen. Det kändes som liv och död var enat lixom..

Vad har gjorts idag:

spelat hockey bak i butiken där ingen är
Ätit bulle
Kastat slipsplasthållare
Aplers korv

Rebeckas pappa Jan har kommit fram till att jag är den bästa holmbergska arvtagerskan också:) Take that anna/Calle
  Nu ringde ted och var på glatt humör...skall prata.


Pussasssss








 

Måndag, snart jUL:)

Sitter här på ...  säng som var tvungen att springa till sitt jobb tidigt tidigt. Nu skall jag duscha och ta på mig och sedan fara jag med från onsala till kba och jobba. Vi kommer inte ses på ett tag nu när det är julstök men sen kommer nyår, men jag lovar dock att upprätthålla bloggandet :)

Puss på er mina älsklingar

 my heart goes out to U

.....speciellt du :)











What U want me to say

Är ledig idag och det skall firas med pyjamas i soffan med amanda. Vi kanske hittar på ngt bus sen men nu skall det glöggmysas och planeras nyår. Kanske även lite grunläggning av 18 årig födelsedag:)
I natt när jag gick hem kom det en bauwnta fågel som flög in i en buske och jag blev så cp rädd att jag tar upp en pinne och kastar in i busken och fågeln slutade låta?...tänk om jag träffade..? Skrattade gjorde vi iaf.
Jag ringer till amanda igår och ngn random kille svarar och säger: Clara, jag har bytt ut amanda mot dig idag för vi ligger sked. HAHA, jag trodde amanda blivit kidnappad men det var bara ludden borgtall.







Trött och trött

Sitter och har lyssnat på samma låt av Kanya i två timmar nu och har inte ens tänkt på det. Har pluggat det ena och det andra. Har inte tid att göra så mycket imorgon så det får bli sena kvällar...  :(
Min säng är överbelastad av papper böcker och kola papper. Min kära vän Mac har en blogg som ni bör ta en titt på!;)

http://mister-ge.blogspot.com/

Fan, måste duscha för att hålla ögat öppet. Lollipop Lollipop
Kom på det att lov kommer vara så skönt men sen kommer det bli lite småtråkigt också:/ Inte träffa alla varje dag i två veckor e lite synd.
Skall försöka träffa så många som möjligen går iaf. Sen har vi jy nyår också, då stöter man alltid på den ena efter den andra=)



Nu har jag bloggat tre gånger på en och samma dag, nu får ni FANIMEJ ta och NÖJA er!!!!




PussssKraaaan



Min katt svante

Hahah, det mest hemska har hänt i familjen Holmberg. Vi har stängt in vår katt i garaget i 3 dagar!
Pappa "råkade" stänga in honom i söndags och så har han varit borta sedan dess och så sa min mamma att han skulle kolla i garaget och där va han!
Undra varför han inte dog, Svante?

Sen berättade Julia att hennes katt precis dött (may she rest i piece) trots att julia hoppade på graven så hon blev platt, och då tänkte jag att jag kanske borde uppskatta min katt lite mer.

HAHAHAHA



kungsnackar.blogg.se

Vi välkomnar ny blogg!


Kungsnackar.blogg.se

Detta är tydligen kungsbackas nya skvallerblogg. Har sett att den har tre kategorier, en av dem är "aranäs". Ojojoj
Detta verkar som en "onsla gossip" i bredare grad..hmm
Så passa er.....;)

Det är i sånna här lägen jag skulle ge min vänstra arm för att få reda på vem som skapat denna 1. fula blogg och 2. vem som har tid/intresse att ens orka skriva om andra människor. well well

nU ska här pluggas=)
PUSS




Den här gjorde amanda på mig, galet rolig tycker jag själv.

Send your own ElfYourself eCards
mandasz.blogspot.com

My dirty elfs!

Send your own ElfYourself eCards

GOD JUL!

Nu har min chokladkalender legat på mitt golv och jag har golvvärme så den har smält:( Tack för alla fina kommentarer idag också:D God natten <3

UGLY

I helgen blir det bring it on för hela bunten

Happy feet

Fasen vad jag vill vara pingvin.





Pulkakurs i Jokkmokk

Idag har jag varit i norra delen av Sverige kallat Jokkmokk. Jag tog tåget upp tidigt i morse och det var kallt som nordpolen. Vad skulle då lilla jag göra i den delen av långa landet falukorv ? Jo jag skulle delta i en pulkakurs. Då är frågan, skulle jag åka eller dra?..åka såklart.
Efter en lång dag i backen blev det jobb då jag i grön jacka stod på jokkmokks torg och bjöd på korv till hungriga jokkmokk bor. Om man smakar får man också "Lithells receptblad 2008". Jag jobbade med Antons kusin också, Jöns Jokkom som jag bodde med. Tack för god macka med ren på.

Ses vi KBA igen!





Rin it

Helgen har varit lugn men o så mysig:)
I fredags var jag och filip hos amanda och kollade på film. Vi såg step brothers och jag och filip var de enda som skrattade. Zingaropoli satt i sina mysbyxor och försökte komma på palindrom, en lek som filip kom på.

Amanda: SÅS!!!

Sen såg vi på american gangsters som var hämsk, dom tände eld på en gubbe som satt fastknuten i en stol!

Jag har ätit det äckligaste i hela mitt liv och det var ngn nougat godis i plast som var rosa och vit som smakade friggolit. Jag fick den av filip trots att det var hans favoritgodis och jag gav ganska snabbt tillbaka den. Jag missade bussen, ingen streetkredd till mig, men sov skavfötter med amanda som dagen efter var mamma amanda då hon väckte mig:) sötflickaaaan!!
Sen knegade jag hela långa dagen.


Kollar på "på smällen" nu och den e lite smårolig.






GG

Har precis sett gossip G och jag vet inte vad jag skall säga eller hur jag skulle sagt det om jag nu visste. Hur jag kan bli så besatt och hänförd av en serie är inte mindre än rubbat.







Suger och spyr

Hej folket. Nu är klockan mycket och jag skall inte vara långvarig här på bloggen ikväll. Vill bara dela med mig utav kvällens händelser. Idag blev jag och zingaropoli så ägda. Kan inte säga att vi inte förtjänade det men 17 vad rädd jag var. Ni som är snabba läsare kunde skymta ett inlägg om joakim och johan här igår (allt för att jävlas) och tuffa killarna_90 bestämde sig för att sluta detta krig en gång för alla genom att jävlas tillbaka. Vad hände?

Johan skällde ut amanda och både johan och joakim hotade med att polisanmäla bloggen. Jag satt i ett grupprum och lyssnade på hur både skrek på mig. Så fort jag sa ngt skrek som håll käft i kör.

Clara: men så här var det, lyssna nu
Joakim: men vafan har det med detta att göra??!!!!
Johan till joakim: men käft, vänta lite
Joakim till johan: säg fan inte till mig att hålla käft!!!

Mina föräldrar har aldrig skrikigt på mig så, jag hade tårar i ögonen.

Så tittar cp 1 på cp2 och säger, är det dags??
Johan tittar på mig och skrattar
"VI DREV BARA MED DIG CLARA"



Jag var i chocktillstånd....
Dock underskattar pojkarna balla flickorna fabs capacity. Hämnd kommer i obehaglig form!

Jaja, sitter nu och lyssnar på markus krunegård och har prec varit med saks på esters och käkat middag:)
Min kära vän joakim Apler har ett band som heter "important piece of art" . Jag har blivit erbjuden jobb som textskrivare!
Detta skall bli så himlans bra:)
Somnar nollsju vaknar igen på natten. Somnar nollsju vaknar igen på natten
Jag är en vampyr. Jag suger och spyr. Låt mig komma in. Jag vill bli din




Har dåligt bildmaterial idag så jag hittade denna bild på resultatet av christoffer josefssons A-DAG. Här rullar vi inte utan äter direkt ur bunken var vi båda överens om. stilpoäng..




Cliffton

Hejhej nu fick jag höra en rolig sak från Anton jag har i telefon här. Det visar sig att Joakim  Cliffton "candyman" och amanda zingaropoli har samma pappa. Ojojojojojojojojojoj

FRANK ÄR KUNG









Lemony snicket

Vad hände med Lemony Snickets berättelse om syskonen Baudelaires olycksaliga liv?
Det är ju flera böcker men bara en film. Det är i särklass den bästa film jag vet:) I slutet vet man ju att det kommer en 2 a men har den setts än?...nehj
Nu gör det mig så jävla arg när jag tänker närmare på saken.

Nu har jag bakat en nog svinäcklig kaka som där temat är alperna tänkte jag. Vem vet, det kan funka.
Spillde precis ut citronsaft på hela matten och det funderade i  1sek på om jag skulle strunta i att torka upp det och låta det sugas in i matten ist. HAHA..fan va snuskigt tänkande.

Nu har jag pluggat hela kvällen och det gick in genom ett öra och ut genom ett annat. Börjar 12.00 imorgon så jag kan plugga lite till då. Nu skall jag sova...
kissonlips








Roligazt

Har nu fått Joakim "candyman" på min sida, anton ligger inte längre på topp kan man säga med andra ord. Dock försökte han alliera sig med anna idag, vet inte om hon vågar HAaaa.
Imorgon har vi inställd matte och natur så jag börjar inte för än typ 12. Har dock hostoriaprov och en kaka att baka eftersom jag bla. blev utsedd att baka eftersom int fyller 10 år. Det skall tydligen vara en tävling?  wevh

Idag berättade anna och karin att dom förra året under FN rollspelet satt och kollade på mig och ludvig när vi satt med varandra under den veckan och ludden skrev parodi texter om vad som hände (han gick media) och jag assisterade.
Under den veckan var jag förskyld och hostig vilket var jobbigt när man sitter i en teater med 100 personer och det är knäpptyst och man inte får göra ljud. Jag minns att jag försökte kväva veranda host viket resulterade i tårrar. Detta har billger och Uhlén sett och trodde att jag och grät och bråkade med ludvig som satt bredvid och att han ignorerade mina tårar!!!
"- Vi tänkte bah, jävla svin gör ngt. Hon gråter ju!"

Jag kunde dock inte hålla mig längre så jag var tvungen att springa ut och hosta. Detta trodde flickorna var att jag var så arg och ledsen att jag sprang ut i förtvivlan för ngt borgvall sagt.

Åh maj gadd vad jag skrattade när jag fick höra detta, 1 år efter!!
Tänk att dom spionerade på mig, skall dom ge fan i. Läskiga typer.





left;">
 
Här kommer en fult rolig film på shamanda som dansar i mitt rum. Ja det är sånt här vi gör på det fritida. Är hon nykter, nej.

23 januari!!!!

Nu är Chris Brown bokat den 23 januari. Jag amanda isabell lollo och frida:) Vi skall bo hos isabelles mamma mariell. Vi åker tåg upp och tar storstaden med charm och träffar sedan de andra tjejerna som ska se honom, även bullen och ullen som nog skall bo på en båt (?):)

Det ska bli så jävla kul!
Love till alla som avgudar ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´







                                                                        






Hej söndag

Hej people of Kungsbacka etc. Nu är jag hemma från jobbet och vill bara sova. Igår åkte jag bullen och ullen till amanda där vi träffade alla söta flickor, isabelle, fridolin, martina och sandra:)
Efter drinkar och dans och en söndersutten bebis (bokstavligt) kom jocke johan o joar. Anton och jag talades vid och jag tror vid ett tillfälle att jag avslöjade för joakim berqvist varför han kallas candyman. Han tog det bra tycker jag precis som det var menat=)

Efter en stund in på den kalla kvällen kom också eric holmen burgen, simon berglund, ted, ludvig och borgvall. Vi dansade till snook och lekte i amandas gäststuga när vi blev utkörda ur huset. Jag och ludden borgvall gick dock in och la oss sen i jacobs rum med 12 000 pokémongossedjur (!)
Ludvig väckte mig vid 7 för jag skulle springa till en buss, åka hem-byta om/hämta jobbnycklar och sedan till kba igen. När jag kommer till stationen är pressbyrån stängd och det var 1,5 timma kvar, tom nästa buss hem . Ringde då mina pärisar och mamma beställde taxi åt mig:) söt ä hon.

Hem från saks idag har jag en enorm tavla med en halvnaken calvin klein modell på som sitter på min vägg:)
Nu skall jag sova för jag har bara sovit 1 timma och 45 minuter inatt. Love you all. puss









Hej lördag

Nu är jag hemma från en dag på sakset. Amanda kom in och vi fikade och träffade fanny, frida och Martina:) Jag sålde för 10 papp själv på morgonen!..fan va jag e bra
Nu skall jag kanske nana lite, duscha och sedan åka till Sturevägen för lite curve. Försökte även få ihop amanda och johan thornström idag men jag vet inte om jag lyckades, john john e blyg=I
Vi har köpt plasma tv (?) och den tar plats men e bra:)
Imorse kröp det en spindel på golvet i butiken och för er som känner mig väl vet att jag inte tål dom små äcklen så en kund tog sin sko och stampade på den nu avlidna 100 benta lilla varelsen. ejhu

Nu måste jag skynd sova om jag skall hinna ngt alls. Ses ikväll!
PUSS








UPPELLERNER

Idag har jag varit stört glad hela dagen!...alla prov för denna vecka är slut och jag slutar tidigt på jobbet i helgen:)
Idag kom hämden, den var snäppet lamt men på ett vis lite elakare än bilden på mig. Jag skrev namnet och man ser klart och tydligt att det är anton på bilden. Det roliga var att folk trodde att Mr Smith hade satt upp bilden själv eftersom länk till lussepojkarna står. Klock!
Undrar vad anton nu skall hitta på för att toppa, och hur länge detta krig kan pågå?...hmm

Efter skolan gick jag och mina flickor till K-mas där vi träffade en jet-lag Frank Zingaropoli som varit med om det ena och det andra på sin resa till Chicago. Efter kaffe och armband till amanda och marsvins-jacka provning inne på HM for vi alla åt olika håll för att njuta av fredagen på enskilt håll några timmar:) Nu kommer snart Amanda o Karin och ngt bus skalL vi allt hitta på. Tror det blir med Jojjakim o Johan!
Anna e sjuk den stakkarn:/

Imorgon blir det krök hos Mandy, personlig inbjudan gäller!!;-)


Puss, speciellt till Johan Loftén för jag älskar honom<3<3<3<3





Hello there.



Kampen på sam

Kom precis hem från en dag på aranäs.


Frågan är nu, känner jag ånger eller bedrövelse över att jag tog det första steget av många steg i denna kamp.  Nej, bättre kan du Johannisson. Måste säga att det var ett steg över linjen att dra in min mor i detta och därför väntar ett straff för den skada du tillfogat på en mycket operativ och strategisk nivå.
Allting var okey tom ngn skrev CLARA HOLMBERG med neonpenna på alla bilder. Ja he/she ´n på bilden i en keps med min pappas företagslogga på är ingen annan än jag själv.

Nu kom jag som sagt precis hem från en fika med Anton som var mycket mysig, haha...hatkärlek kallas det.
Nu skall jag pluggah lite och kolla på FG. PUSSS

Idag var också sofie i skolan måste jag säga, hon var snorig och slemmig med den nya tandställninge och drog samtidigt in slem och snor i ett fasligt med roligt ljud. Italienskaprovet gick bra tycker jag:)












3 dec, dagens karaktär




Idag är jag snäppet seriösare med min dagens karaktär. Dylan i Bevan är det finaste som 90- talet hade att erbjuda så han förtjänar sin sexiga kropp på bloggen.






Fire in the hole!

Hej alla. Idag har det varit ganska lugn dag:)
Pojkarna i min klass och lukas spelade så fint idag:) Nu sitter jag och pluggar och väntar på bättre tider. Imorgon har jag både italienska och natur prov:/
Nu ringde amanda mig precis och sa att hon och fanny hade åkt moppe påväg hem och bestämt sig för att tuta på varenda människa som åkt förbi. Det första offret visade sig vara Ted och amanda skäms!
Nu har jag pratat med Ted och han trodde det var jag på moppen,haha. Amanda, han sa att det var okej så du behöver inte skämmas;-)
söööööt

Imorgon är det Torsdag och ska jag vara ärlig så är jag lite rädd. Detta krig som utspelar sig mellan Mr and Mrs Smith-jag och Johannisson kommer ta strid imorgon. Vet inte vad han knåpat ihop men jag lär göra comeback...






Dagens karaktär


Eftersom amanda har börjat med dagens kille på hennes blogg tänker jag att jag kör dagens karaktär på min blogg!







2 dec och EWOKEN känns sjukt aktuell. Päls är ju skiten som Cecilia B Jonsson hade sagt.


PUSS

Take you down

Idag har det hänt två pinsamma saker jag skulle vilja dela med mig av. Det första är att jag för en sekund somnar på historian och Olof/ Philip sitter och kollar på mig hela tiden. Det andra har självklart med Anton att göra. Gårkvällens bloggning fick sitt straff i form av den värsta elakheten då Joakim antons vän "also known as canyman" säger i cefeterian (dock på antons order)
- Hej, ursäkta, (sniff sniff) aha, tyckte bara att det luktade godis.


AHa, touché anton! Trodde där för några minuter att den söta godiskillen skulle hata mig för all evighet men sa sedan hej clara i trappan då mitt hjärta inte längre var sten.

Nu har jag ätit choklad fram till den 7 e  i min chokladkalender!
Synd/tjock kallas det....

Idag skulle jag spela fördomsfull när  Friddolin intervjuade mig. Skulle din familj ta hand om ett barn från ett annat land?
Neej, det tror jag inte är ngt för oss. Jag vet att man måste tänka på barnen också men min familj då?..vad skulle det ha för effekt på min familj liksom.

Jaja, bra var jag iaf.

Grattis Moa på födelsedagen också!...17 år och fräsch som få!!
Nu har jag övermycket studering att utföra så kan ej sitta här och no lifa. Det enda som håller mitt humör uppe nu är helgens planer med människor jag vill träffa, elr människa kanske man skall säga^^. Flickorna är på trots Karin som nu framöver är en hårt arbetande människa. Bajsblöjan Karin...kom ihåg;)
 Chris B är också bokat!....Hovet med flickorna i Januari. Vi skall bo hos bellas mami och ha det mys:)










Anton Johannisson "friends with Tommy Nilsson"

Jag har en vän. Hans namn är Anton. Är inte anton din granne eller går på din våning så har du träffat "PaRTY kAi" som också är ett av de många smeknamnen Anton har, på det ena dansgolvet efter det andra. Men tro inte att "two face" är "one face" , Anton gillar segling och är smart, fyndig och finulig på många sätt att beskriva. Han är alltså inte en "hardcore-socialclimber", utan föddes på topp!
Trots Antons få jordsnurr så har han dock hunnit med så mycket!

Jag tror bilden i sig beskriver ovanstående texts budskap ganska väl:





För er som inte ser klarheten i denna bild, har vi Anton och Tommy Nilsson. Ja då säger vi pripps blå på det och klart slut. Berättelsen bakom denna bild kommer inom kort ta del av Stil och Finess. Men tro sällan annat än att detta är vardagsmat för Herr Johannisson. Killen som kallas "the king" på Kungsbackas gator och torg har även ngn form av relation till Sofia Rågeklint, känd som Tv4 hallåa och ledare för postkordmiljonären!
Skriftlig handling inom kort gott folk!

Tack för mig!







Don´t hate the player hate the game

Idag när jag var på ikea står vi och kollar på gardiner som hänger på rad på olika pinnar så man ska kunna se. Plötsligt så hoppar det ut en unge framför mig och skriker RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW!!
Jag blir asrädd!...och hoopar bakåt och skriker högt. Den lille killen på sju bast skrattar och hoppar in igen för att skrämma nästa gardin-letare.

Fy fan vad vi skrattade när vi lämnade tyg avdelningen för att spatsera vidare till lampavdelningen.

...sen kommer tavelavdelningen, förvaringsavdelningen, spegelavdelninge, mattavdelningen, kruk/växt/ljus avdelningen.

Fuck Ikea..

Jag och systra mi har provat varenda säng. Vi höll hand idag på ikea som vi gjorde när vi var små. Lite ledsamt att inte se henne så ofta now days. Kul dock när hon väl kommer hem=)

Nu har jag tvingat Anton lyssna på beating drum med Pocahontas, men den e ju för bra!

N U  S K A L L    J A G STUDERA


Chloë Sevigny for Elle UK March 08





RSS 2.0