2008 nånting....

Idag var det skolan som gällde, jonas påstår att jag går och lägger mig för sent och går upp för tidigt-kan nog stämma så jag tänker nog nana efter bolibompa idag.
Nu lyssnar jag på snook och har planerat duschning i evigheter men orkar inte ta mig upp ur soffan :/
Jag och amanda har bråkat smått i två dagar nu men inget allvarligt. Vi blåste en dahrma and greg bubbla idag så problemet försvann. Vi tyckte båda att vi var surmuttor i skolan. Den enda surmuttan i skolan är dock amanda...HAHAHA..skaffa en blogg amanda, endast då kan du göra officiell payback ;)

Idag for jag till K-mas med Johan efter skolan och kollade mobil och fixade hans damptelefon. For hem i 40 minuter och åkte sedan tllbaka och in till Götet där jag träffade systra mi. Det regnade fasligt men det var ganska mysigt...höst o allt. Imorgon slutar jag två och sedan är jag ledig i två hela dagar. Långhelg blir det eftersom min morfar fyller 80 och detta skall firas i Köpenhamn. Jag skall bråka med min syster i bilen för det har vi inte gjort på ett tag. Ha jättehög musik, trycka upp fötter i ansiktet på henne, spilla chips, sjunga högt och hålla för näsan på henne när hon sover. Är man lillasyster så e man ;)
Nu skall jag gå och liva upp min gamla ipod för att kunna se på film i bilen imorrn och..just det, duscha. ;)

Hoppas ni haft en bra dag AS WELL

PUSSPUSSPUSS

Här kommer en inpirationsbild jag haft ganska länge :)









Var e du ikväll babe

I Fredags var det allt full rulle. Jag satt uppe kvällen innan och gjorde klart engelskan och gick och lade mig hyffsat sent eftersom jag var tvungen att se GG..
Men sista skoldagen på veckan var bra, lite trög dock. Ni som såg mig halvsova under historian vet ...:-

På kvällen bar det av till Gbg där jag träffade Axel Andersson på bussen som skulle till sina farföreldrar. Tåger var galet sent så jag missade tio minuter på Håkan som jag pch Fidde-lur skulle se. Tur att en viss Clarissa har hedersgästkort så köandet inte blir ett problem :P
Jag hade på min fetaste jackan på hela området men jag frös inte iaf! :)

Jag och Robert förökte hitta varandra men det gick jättedåligt.  ROBERT JAG HÖR DIG INTE?
Sen tog vi närmsta spårvagn till vasastan och gick till Ches Amis där vi tog lite drinkar och sedan for vi till Notting Hill där vi träffade Fridas vänner. Jag försökte prata spanska med två spanska killar som tyckte jag var assöt;)Det var jag också!
Sedan for jag hem med två pendeln, kunde dock inte sova av ngn anledning. Tror jag hade fel sovtröja på mig eller ngt:(
Mysigaste på kvällen var en tjej i 30 årsåldern som frågade om jag hade tuggumi och blev verkligen jätteglad när jag hade det.

Igår jobbade jag och det hände absolut ingenting på Saks, helt dött.
Min syster hade sin 20 årsfest med 60 pers. Jonas och Amanda kom och amanda dansade med min mamma och flörtade med ekonomerna.
Jonas sa opassande saker till min bror och amanda pratade med alla ganska högt. aja ;)

Idag har jag jobbat och det var ganska roligt faktisk :)
Nu har vi ätit big middag eftersom min syster fyller år och nu sitter jag och funderar på om jag skall plugga eller möblera mitt rum. Det roligaste tror jag.......PLUGGA ASSÅ, not








 ROBERT JAG HÖR DIG INTE??





Cheeeeeezzzan



Veckans roliga btw!!!!

Veckans roliga händelse är när Julia Tysklind och jag vandrar ut från Aranäset och hon ser sin buss. Julia får panik och börjar i ren hysterik springa. Saken är att det står två bussar efter varandra, en som går till Kba och en till Onsala sit Julius skulle. Julia börjar springa mot fel buss, knackar på rutan till busschaufören att han skall öppna dörren men hon nästan vägrar och Julia gör gester. Samtidigt skriker jag NEJ JULIA, FEL BUSS!
J kastar sig på bussen och jag höll fanimej på att dö av skratt. Ringer Julia och hon säger, såg du vad jga gjorde elr, jag gick fan på fel buss!!

PUSS PÅ VALFRITT SLÄLLE

<33

Hej Hej clara! hur är de med dig, med  mig är de bara bra! Hörde att de gick vilt till helgen,Riktigt stolt över dig om jag skall vara riktigt ärlig. MEN.  du Glömde en SAK... som du lovade....De gjorde lite ont.. men men, de går fler tåg!



Gammalt inlägg av Robert Bjärkerud







Per Hammar.

Eftersom bloggägaren inte tar sitt ansvar har jag inget annat val än att ingripa. Man kan fråga sig, lever hon, har hon gått i celibat eller har hon helt enkelt gått i ide? Svaret är att Clara sitter hemma och skriver poesi och bakar knäck-rutor, lyckligt ovetande om att jag såkallat "gäst-bloggar".

Frågan är ju då, vem är jag som lyckats hacka mig in på lilla Clarissas blogg och publiserar ett inlägg så här i hemlighet?
Mjoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo sug på den en stund ni.

 Clara, om du inte lägger upp varenda bildjävel från sommmar ( FETT INKLUSIVE DANMARK ) kommer Stewie komma och kicka ditt ass så som Stewie kickar Brians ass. Och som vi vet är det momentet inte så jäävla skönt, right?

Gissa vem jag är nu din råtta.

Vänliga hälsningasr och ta detta som en varning Per Hammar.


Torsdagensssss

Sitter här i ett grouproom med Foffi och gör en massa strunt. Har prec läst hennes regelbok i cheerleadingen och jag skarttade. Varje gång man kommer försent, svär eller ens mobil ringer måste man lägga en 5 krona i en burk. OM man inte gör det kan man bli avstängd från laget. Hahahaha

Man skall helst ha kort tröja och shorts sägs det, gjort i bomull..ej glansigt material. Om du vill skaffa tatuering eller piercing så tala med din tränare.

Nu skall jag gå till min svenska lektion och ha svenska som ni kanske förstår. Sen skall jag med Binky hem och baka cocosbollar :)
Imorgon är det frilufsdag och vi skall orientera i Kba skogen, fy fan säger jag men men. Puss på er...





Killer on the road

Idag har det varit Tisdag som vi alla vet. Ganska så kort dag med ganska så lugna lektioner. Vi tog skolkort och miffot svingade mig att sitta ned, detta kommer sluta fel och resultatet som snart kommer på papper i form av kort kommer inte skilja sig ifrån bambatanternas kort i skolkatalogen.
Sitter och lyssnar på slemig musik och pluggar lite. Missade min halv tre buss idag som tydligen inte gick halv tre utan 14.25. Fick helt enkelt sitta på stationen i en halv evigheet :(


Jag stekte pannkakor åt min mami och satte en glasskål över en spindleee på golvet. Jag skall kväva den till döds, hahaha!
Vallgatan ringde och ville att lille jag skulle slava i helgen men jag orkar inte jobba denna helg också, skall vara på Saks hela nästa. Vet inte vad som händer lördag söndag, hoppas att J skall vara hemma och inte åka med sin familj som är tanken så vi kan mysa;) Skall manipulera honom till att stay home with his girlllll.

Nu skall jag dansa naken, puss



De vanligaste uttrycken Foffi ger oss dagligen:

Fy fan!
Jag måste berätta en sak, oh herre gud!
Det var så jävla pinsamt!
Ojojoj, då..inte visste jag det om dig Clara....?
Det är en i mitt lag som har en sån/gör så/ kommer ifrån
Nu skulle det sitta fint med en cocacola men en citronschiva i

Guh va jag e hungrig



//Kram Tigernnnn och Tvillingbrodern 21 år.





 


Dom säger att du menar det

Hej alla. Förlåt för att jag inte varit aktiv på bloggfronten, men jag tänker som så här att det blir så roligt när jag väl bloggar för er som läser den då.
Denna vecka har varit ganska så rolig även om manda varit sjuk och vissa insidenter har gjort den svår. Känns som vi haft håltimmar i fem dagar eftersom alla lärare är i Bryssel med alla stora 3:or. Nu sitter jag och lyssnar på Håkan som vanligt och funderar på mitt rum som ser ut som om det faktiskt är lokaliserat i Fjärås ;)
Hade en massa planer i helgen men jag avbokade allihop för min egen skull. Låter jättefult men jag har lidit av sömnsjuka, vet inte varför men skola, jobb och en Amanda tar upp tid. Den som jag har dissar mest är F som på ngt konstigt vis står ut med mitt velande.

Nästa helg vet jag inte vad som händerr och jag tänker inte berätta vad jag tror kanske kommer hända ifall det inte blir av. Ni vet hur jag är. Obeslutsamhet är mitt andranamn. Vad vill min skola med att langa alla mina tre namn på allt btw??
Helgen efter det fyller annis år och skall ha coctailfest hemma, helgen efter det är det Håkan och annis 20-årsfest.
Helgen efter det skall jag till Köpenhamn och därför är det viktigt att jag gör ngt viktigt denna helg. -

I fredags satt jag, Sofie och Palle och åt 15 sorters choklad på vår "plugg" håltimme och Sofie gav ut min msn eller ngt till en äcklig pojke med silvertejp på privata ställen. Fy sjutton Sofie vilka vänner du har!!
PÅ Lördagskväll åkte jag till amanda som var en riktig sjukling, vi åt pizza. Amanda härmade sin feta kusin och jag sov i soffan till en skräckfilm Lisa och Wille hyrt. Åkte hem i hyffsad tid och träffade söta människor på stationen.,
Med mig till A hade jag Brownies som min mami bakat. När jag kom hem såg jag på familyguy, somnade i soffan, vaknade kvart i sex och gick och la mig. Gick upp halv 8, duschade och for sedan till Saks.

Idag har jag jobbat lixom i Lördags, har det varit mycket människor-svar nej.  Det va rumpkallt ute och jag frös.
Jag har galet mycket bilder att lägga upp från allt och alla men min kamera är död för tillfället, inte peramnent död bara o-laddad:(

'Det är fan höst nu!!......bruntgultbrunt
 Imorgon är det skola och jag är kanske inte övertaggad men men men men. Har tittat på en massa gamla kort nu på min dator och jag kissar på mig när jag ser vad jah ser!

Ska väl kanske  ta och lägga upp ngt förbjudet ngn gång, hade varit så roligt. Hej Clara e radikal.....not.
Nu har jag matte och natur att göra. Bajs säger vi istället.....

Veckans citat: Jag ger dig inte mycket, men jag ger dig min morgon och dag.

Tack söt :)



Puss på er alla och ses i skolan imorgon hälften av er. Just det, Amanda-gå in på min facebook igen och jag beskriver innehållet i din hals för Prins Bebis.



Dagens tredje

Hejehej alla!
Idag har jag inte bloggat ngt utan låtit vissa gästblogga. Tack Sofie och Paulina för era bidrag även om ditt var klent palle snygging.

Imorgon är det skola som gäller och jag skall gå och lägga mig bums, är mega mega baunta trött ;D
Imorogn kommer nog också herr R blogga om vi har tur, hoppas att han inte avsläjar VIssa hemlisar bara;) fniiiiisssssss

Orkar inte lägga upp bilder. pusssssssssssssssssssssssss


och btw sofie, jonas heter han.





Mat och annat

YJOHOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!  Nu sitter jag i skolan och slaffsar på ett äpple, såååå gott:):):):D Idag ska jag tillbringa dagen med att baka kakor och rapa i takt med min kära broder carl pedal! Älskar honom(L) Skolan i dag har varit rolig, eftersom jag haft någon att vara med på rasterna. I bamba fick jag även sitta med de andra. Det serverades idag köttbullar och potatismoszzz jag hämtade mat åtta gånger och vann över alla killar på matätar tävlingen (smajl) Som efterrätt fanns det idag pannkakor till min stora glädje!!!!! åt upp en hel form av dessa dör att de var ås kanongoda. Ska jobba på polan och pyret i he´lgen vilket ska bli så himla kul! dels för att jag får något att göra och dels för att kungsgodis ligger på våningen under så att jag kna springa dit och äta för jämna mellanrum. I natt sov jag med johan, vi mös i min säng och johan gottade sig då han låg med huvudet på mina valkar  som kudde. Folk brukar säga att de inte förstår hur johan vill ha mig, men han säger att det är insidan som spelar roll!  vill avsluta med att säga att jag kommit ett bra sätt att passa in bland de coola. Jag har börjat röka!



Hejhej - leverpastej... gud vad sugen jag nu blev på leverpastej
 

SKRIVET AV EN RASTLÖS DAMP- SOFIE MED NGT EMOT FETA
SKRIVET AV EN RASTLÖS DAMP- SOFIE MED NGT EMOT FETA
SKRIVET AV EN RASTLÖS DAMP- SOFIE MED NGT EMOT FETA
SKRIVET AV EN RASTLÖS DAMP- SOFIE MED NGT EMOT FETA
SKRIVET AV EN RASTLÖS DAMP- SOFIE MED NGT EMOT FETA
SKRIVET AV EN RASTLÖS DAMP- SOFIE MED NGT EMOT FETA
SKRIVET AV EN RASTLÖS DAMP- SOFIE MED NGT EMOT FETASKRIVET AV EN RASTLÖS DAMP- SOFIE MED NGT EMOT FETASKRIVET AV EN RASTLÖS DAMP- SOFIE MED NGT EMOT FETASKRIVET AV EN RASTLÖS DAMP- SOFIE MED NGT EMOT FETASKRIVET AV EN RASTLÖS DAMP- SOFIE MED NGT EMOT FETA


HEJ

Eftersom clara har tagit en bloggpaus för studen får jag sitta här och skriva höhöh- Gissa vem det är?
Har håltimma, clara sitter brevid och gör svenska, mycket intressant.


HEJDÅ


God morgon!

Sitter här och har en bra morgon!
Idag skall jag lägga upp lite bilder om jag hinner från mina sommaräventyr!
puss på rumpan!


Marcus hälsar till Ingrid Helde.puss



Johan Norman

Nu har jag haft webbdesign för en stund sedan och jag, paulina och lilla Sofie sitter i datorsalen och väntar på att vår håltimma skall ta slut. Sofie har dock barnpsykologi men kollar facebook i stället. fy skäms. Dagens roliga har inträffat då vi har sett kort på Sofies bröder. Den ena är så satans lik Viggo Mortensen, Johan Norman heter han tror jag bestämt!
Bilder kommer snarast´.

Paulina har ätit äpple och tänkt på livets tråd och jag har skaffat mig en mattebok. Nu skall jag kolla lite andra andra bloggar. Hör av mig mot kvällningen. puss på magen.









RSS 2.0