Tillbaka från underlandet

GALENskap att jag inte har bloggat på en halv evighet, har bara inte haft tid.
Vill bara säga tack till er som läser min blogg trots dess ointressanta innehåll ;-)
Nu är det lite lugnare här fram över så då ska jag försöka updatera och skriva några rader mer refelbundet. Ligger i min säng efter en kväll men z, Jonis och Johan. Där hälften av oss hade kärleksproblem..men det är så det brukar vara efter ett långt sommarlov ;-)

Igår satt vi på min altan och tog ett glas vin och småpratade om lite allt möjligt men amanda fick oss att svära på att vad som sas/hände stannade i huset. (hahaha)

Nu har 900 människor gnatat på mig om att jag skall blogga och det visade sig att jag har fler läsare än jag trodde på moas och mathias avskedfest ^^
 
Her kommer iaf lite av sommarens tokigheter!
kiss kiss!♥




Amanda på studenttrappan utanför aranäs en varm Junidag. Om jag inte minns fel fortsatte dagen med vandring till konsum för glass den dagen :-)






Värmland.







Amanda och jag hemma på Springonion street i Fjärås-




Hemma hos Coffe Josefsson där vi spelade och langade O.C. Jag sov vid allas fötter, jeeej






JL o jag gangstrar i min säng. T och smöshgås, samt digestive med ost...hur gott som helst. 




Jag har mer mer som skall läggas ut och blogga om men jag orkar inte ta allt på en o samma gång ,som vår käre vän Per G säger, för då blir det inge rööligt ;-)

Igår var jag med med min bebis Jonas, vi langade sol och bad för Jonis del med hans mycket trevliga killkompisarr. Sen åkte vi hem, jag plattade jonas hår med Johan och kollade senare på Surfes up (hur söt som helst) :-)
Idag var det meningen att familj. Holmberg skulle ta en roadtrip till Danmark för lite Q-time tillsammans men pga mors förkylning bangade tre av fyra. I stället blev det bad med båten på torholmen. Jag och charles snorklade ..^ ^

Imorgon skall jag jobba och sedan på Mamma Mia på Scandinavium!......ska till J sen förhoppningsvis.Funderar på att gå upp tidigt för att hinna sola innan jobbet. :)

Min JL flicka är i Danmank på storsegling o jag saknar henne<3
 NU ska jag lägga mig och läsa och sen sova.

Fan, har saknat bloggandet!!!!
PUSSPUSSPUSSPUSSPUSS









♥♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥  ♥ ♥  ♥ ♥  ♥ ♥ ♥  ♥ ♥  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥   ♥♥  ♥ ♥♥  ♥ ♥  ♥  ♥♥  ♥♥  ♥  ♥ ♥   ♥♥ ♥  ♥♥ ♥

0)(0

FREDAG HELA MÅNDAG


Allting kommer lösas och bli bättre igen om du har pengar i fickan eller ett ess i din arm...


Idag var jag med mina flickor..amandorna. Vi var hos zeta och det är så galet varmt:) Nu sitter jag på min altan med juice och skall till amanda och sen är det utgång!
Idag hände en så jävla pinsam sak som jag måste berätta. Det finns en kille som jag alltid springer på på stan, jag menar alltså alltid!
Nu satte han sig bredvid mig på bussen och han lukatde så himlans mycket godis!..nu menar jag inte så där äckligt godis som luktar godis som legat under soffan utan så jävla gott godis!...jag är kär<3
Det slutade med att jag börjar skratta så jävla högt och måste därför ta upp en telefon snabbt och "låtsas" läsa ett "roligt" sms. Han måste ha trott att jag var dum i hela huvudet!
Jaja.

Puss på private ställe=)











A day at Bay Hill

Idag har vi haft hela tjockissläkten i huset för att fira min fader. 46 year old....freaking oldmaaaan!!! :o
Efter tårta och skrikiga kusiner for jag till A för lite mysrys. Vi gick promenad till ett berg och kollade på ett gult hus. Undrar vem som bodde där?höhöhööööööööööööö
´

Sedan sprang jag ut på en brygga och skrämde fåglar, åt sura äpplen och plockade hallon. Jag och amanda gick in på hennes utflyttade grannes hus och tittade in genom fönstrerna och konstaterade att huset inte var värt pengarna plus att familjen JL äger helften av äppelträdet som finns på tomten juridiskt sett.
 
Vi plockade också körsbär, eller jag klättrade upp på ett berg och balanserade på en stock för att nå och amanda stod och krävde.
Vi gick ut på en brygga som var 3 cm ovanför vågorna och amanda tog i ett gammalt plåster och jag i en gammal handduk ngn glömt. Frösha e vii.

När solen gått ned återvände vi för tedrickning på amandaas altan som senare blev amandas soffa då myggen bet oss i rumporna. :/
Vi åt A´s goda goda kakor måste jag också sejja!......havrekakor med russin i. ;D
jag var på coop idag också plus ikea. Jag sprang runt och försökte hitta sofie men jag hittade henne inte och det gjorde mig lite besviken eftersom jag inte är på coop i kållered så himlans ofta!
På Ikea köpte jag en kudde och en glassak som jag skall ha saker i.

Ímorgon fyller pappa år så det är bara att stiga upp till tidig frukost eftersom alla skall jobba förutom me. Skall bara ta det lugnt imorgon!......HÄ r dog min dator och jag var tvungen att starta den igen. Kul att den kan förvarna!.....hallå hallå


ROLIGHÄNDELSE

Jag träffade min kära vän Julia Tysklind på vägen från bussen till bilen på KBA station!.....så himlans roligt att träffa henne måste jag säga!..
Det var evigheter sedan och det finns nästan ingen annan som kan få mig att börja skratta så som Julia!!
dampsork e hon....en mycket söt sådan!;D

Vill bara också säga det att jag är uppe i nio kuddar i min säng och det känns fab.
Godnatt people on the hill.




Här kommer en liten fin bild (stulen från fejsan) på A. Goder natten

























Living in my head

På måndag fyller min pappa år men vi skall fira honom imorgon- på kvällen åker jag till amanda. Sedan är det tisdag och då kanske jag o A  langar liseberg för att fördriva tid och få lite sommarkänsla i detta usla väder. På onsdag skall vi åka tididgt som attans till marstrand jag och LJ flickan min...
En så kallad roadtrip by bus. En laddad kamera och en söt vän på resande fot..inget kan gå snett. :D
I marstrand tänker vi käka lunch, ta långa promenader och förhoppningsvis bada och sola om vädret tillåter oss. :o
På torsdagen åker jag till Sthlm och är borta i närmare en vecka eller något. Få se hur långt det blir. Kul skall det iaf bliii.

Imorgon skall jag till ikea med päronen också. Vi skall tydligen ha ngn spegel till hallen-eller till mitt rum eftersom min mamma tog MIn . Jaja.,,
Sitter på min fluffiga säng och lyssnar på 42 av Coldplay. Gaaalet bra låt....faaktiskt den bästa av deras nya om ni vill veta.
Ikväll har jag sett på Juno OCh guldkompassen. Bästa filmerna som gjorts typ!
Måla naglarna måste jag också göra imorgon. Den rosa färgen jag har nu har ingen karisma alls. Vet inte vrf jag skriver att jag skall måla naglarna det är ingen som bryr sig endå. Men jag kände jag måste få det sagt. Nu har jag suttit på min for i närmare en timma och har inget som helst blod i den. Käns sådär :// men men

Nu skall jag upp o gå lite, kolla på lite film kanske /fejsbok och sedan sova!
Började läsa på tre böcker igår btw. En geishas liv (suck hard) och innan solen sjunker. Handlar om en kille sp, blir kär i ett troll (oooookej)

Nja, håller mig nog till Elle.......ooooj vad min syster skulle dö om jag sa den meningen högt..

ensistasak
Förlåt min  kära mandis, jag är bedrövlig. Älskar dig och det vet du.

PPPPPPPP USSS PÅ ERRR






Sugar and spice and everything nice

Hej alla glada. Jag har precis sett lite Gossip Girl för att fördriva tid;D Idag fyller min F år! (tänkt er att det faktiskt är morgon nu)
Jag skall nog sova tom lunch imorgon. Skulle vara skönt det ;P Sedan skall jag ta mig upp och äta hallon/jorgubb frukost!
Har talat med min A också idag. Visar sig att knyttet är sjukt...ikke bra! Skall ringa och tracka henne imorgon och se om hon mår bättre! ;D Tog lugn hemmakväll idag och mös. Goigt var det skall ni veta!...

DAGENS ROLIGA JAGHARTJUVLYSSNAT

Bussen:

blond- Du vet amanda JL, Amanda Johansson duveet.
brunett- va, nej....vem?
blond- hon brukade vara blond men jag tror hon är brunett nu!...gick typ på montessori.
brunett- vet inte, vet kanske när jag ser henne.
claras första tanke- omg nnnu kommer gossip om om mands.
blond- aa, i allafall...hon bor i fetaste huset längst ut i draget nu!..det e ett jättefint hus verkligen!

Kääääändis A?

(fnisssssss)








Go´kväll

SNap

Värme, sööönt.
OFta att vi inte skall langa Kristinehamn imorgon Fidde..typ ba ROADTRIP!!

Min F fyller 18 snart och detta skall firas säger din Clear bear.

Min älskling Helen kommer hem på fredag och det skall bli skönt att se henne igen ♥








RSS 2.0