Gårdagens lustigheter med mer

Igår var det Fredag och skola självklart tom halv 3. Jag hade webbdesign sista lektionen och gubben som jag har som lärare hatar tjejer och vill helst att jag ska erkänna att jag är okunnig inom datorvärlden och att jag ska ta livet av mig.
Tänker jag fanimej inte, skall göra alla upg så jag kan berätta för honom hur hans jobb går till sen!

Efter dagen på aranäset tog jag mig till staden för att hitta klocka men det hittade jag ingen. Jag och Lisa tänkte langa en film men det blev Patrik Meijer i stället. Efter att ha gått i 3, 45 timmar var vi hos patricio som bor i fors, dvs 15 min från stationen. Jag och flisen hoppade på hans stora studsmatta och så kollade vi på skräckfilm som var käs. Lisa och Jonas pallade äpplen och jag och patrik diskuterade sexscen från  filmen. 
 
Sedan for lisa hem och jag/jonas begav oss till stationen en tid senare. Hade det inte varit så att killen jag hänger med somnat så hade vi inte missat bussen med 2 minuter. Detta resulterade i att vi fick sitta i 10 minus och vänta på nästa buss på stationen. Jag hade färre kläder än Jonas men det var han som gnällde, vekling.
Det var skönt att  komma till det varma huset ialf sen, då vi somnade i Jonas varma säng. Snipp snapp slut så tog sagan sluuuuuuuuuuuuuut.

Efter en te och bullfrukost åkte jag till K-back där jag träffade Hannah på bussen som skulle på fotbollsmatch. Sedan träffade jag också Lukas, Max och Joakim och vi satt på stationen och socialiserade. Jag skulle ha tagit buss hem men i stället gick jjag till K-mas där jag träffade Julia!
Glad blev jag av flickans smile som vanligt!.......Denna helg kom vi överens om att vi skulle ta det lugnt hon och jag. Inte stressa med andra ord. 

För er som vill veta såg fröken Tysklind ut att må fint. Söt i håret och fina ögon :)


Nu skall jag ta mig till JL och kolla på film/gå promenad. Puss på errrrr.

Dagens secret behind:

För er som undrar hur Patrik uppnår sin body. Han har en sådanhär som är rolig att slå på:





bebisrumpor och frysboxxxar

Tillbaka i skolan efter allt hemmiga. Allt var bra, hade min första italienska lektion där JLo, johan Loftén, var så himlans snäll som hjälpte mig med allt jag missat. söööööööööööött


Amanda och jag skulle ha yoghurt lunch men glömde det så det fick bli macka och yoghurt mellanmål istället:-)
Stackars Binky har slagit sin lilla fot och kan inte gå på den, tur att hon har en hissnyckel ialf!
Vi som går i sp2f vet i allafall vilken dagens roligaste händelse är. Om man var närvarande vid engelska debatten dvs. Hahahaha, söta e ni flickorr......
Jag fick i allafall årets skratt om ni inte märkte det. Jag får alltid sånna skratt, dom kommer så olägligt. Det var inte ngn annan som skrattade jue. Julle skratttade lite och det gjorde inte min situation bättre men det var roligare att skratta med ngn ;D

Sen blev det svenska och a fick ryck på romarriket och skulle impa på sig själv eller så hade hon bråttom för hon hoppade över vart annat ord och läste i 100 knyck. Vi hörde ingenting och fick inte röra oss. Man undrar vad flickebarnet äter till frukost inte är det flakes ialf!

Jag tyckte att Sofie skulle nype en viss man gjord av Berg i rumpan på idrotten idag men det vågades inte för fröken Olsson. Sofie tänker nämneligen gifta sig med Clas Olsson som är ägare till inte minst Clas Olsson. På detta vis behåller hon sitt högt värderade efternamn och gifter dessutom in sig i en kedja med resurser.

Nu hare jag skickat hem min pojke som jag har haft kuddkrig med. Vi har också kollat på pokémon och sovit en stund. eller det kanske bara var jag ^^
Nu skall jag duscha, dricka äppeljuice och sova. puss





mami Lena

Igår var min mami så himlans söt mot mig, det har hon iof varit i många dagar nu när jag varit sjuk men hon hjälpte mig städa mitt rum, köpte hårmojs och gjorde supergod frukost :-)

Så himlans söt på så många punkter, pusspusspuss






Hemmadaghemmaghemmadaghemmadaghemmadag

Sitter och kollar på Matrix och halvsover lite. Idag har jag inte gjort mycket, kanske städat mitt rum lite. Det gick en utrullad trådrulle i hela mitt rum som jag har snubblat på i veckor. Kändes rätt att ta bort den nu. Min mamma fick dock  damsuga eftersom hon har varit min slav hela dagen...jag har jue faktiskt varit sjuk :(
Nu är mitt ryymm ganska tomt, skall köpa en lampa är tanken. Det fungerar att bara ha en lampa under sommartid men ej under höst-vinter. Skall nog försöka ta mig till skolan imorgon, om jag inte mår som en kotte. Har inte så lång dag endåå.

 Nu skall jag gå ned och sova lite, kommer inte in på facebook....ganska så jobbig situation. Får nästan panik.
Nu kom min pappa med m&m´s till mijj som han köpt i Hamburg där han varit i några dagar. Söt så man dör.

Just det, såg super nanny idag och det var en kille 3 år som kallade sin mamma för motherfucker....hahah, snorunge till 100 %.

Bye byeeeeeeeeeeeeeeeeeeee









Dharma and Greg

Kollar på Dharma and Greg och jag förstår inte hur han pallar henne, hon är jue svinjobbig i varje avsnitt!
Hon börjar gråta om en fluga dör, eller annat animaliskt och surar i veckor om hon inte får som hon vill. Ska inte ens dra upp hennes sjuka föräldrar, hennes håriga aktivistföräldrar som förstör hela min dag. Greg är en liten toffel....






The streets

Some people might like to get a train to work
Or drive in in a Beamer or a merc,
Some guys like to travel in by bus,
But I can't be bothered with the fuss today
I'm going to take my bike,
Coz once again the Tube's on strike.
The greedy bastards want extra pay
for sitting on their arse all day
even though they earn 30K .
So I'm standing here in the pouring rain,
Where the fuck's my fucking train?

London Underground
London Underground
They're all lazy fucking useless cunts
London Underground
London Underground
They're all greedy cunts I want to shoot them all with a rifle.

All they say is "Please mind the doors",
and they learned that on the two day course,
This job could be done by a four year old.
They just leave us freezing in the cold.
What you smell is what you get
Burger King and piss and sweat
You roast to death in the boiling heat,
With tourists treading on your feet
and chewing gum on every seat,
so don't tell me to "Mind the gap"
I want my fucking money back.

London Underground
London Underground
They're all lazy fucking useless cunts
London Underground
London Underground
They're all greedy cunts I want to shoot them all with a rifle
LaLaLaLa
LaLaLaLa

The floors are sticky and the seats are damp,
Every platform has a fucking tramp,
But the drivers get the day off when we're all late for work again,

London Underground
London Underground
WaWa Wankers , They're all Wankers ,
London Underground
London Underground




Streets of London

Ligger hemma och är sjuk, känns inte alls bra eftersom jag till varje pris vill till skolan. Men vad gör man. Skickade ett "hej jag är sjuk" sms till amanda imorse och ngt "krya på dig" sms fick man inte tillbaka. Vad säger man, älskad av alla.

Det händer alltid mig saker när det inte får hända, till exempel.

Jag är sjuk och måste se på tv. Tror ni inte att box saken lägger av så jag har 1,2,6, och en radiokanal.  Statsministern är på både 1 och 2 och supernanny som jag hatar har maraton på 6an. Vilken kanal e ens 6??
Nu skall jag ladda hem the thomas crown affair och goa i mina blommiga sovisar!



pusspåerrrr, förutom amanda





Jag har en ny vän, han heter David och snart kommer kanske också en ny blogg!
 frågan är om vi har ett koncept?....och frågan är om herr Birmingham och coffe  fortfarande är på?^^




Sharing different heartbeats in one night

Den första soliga dagen på länge och jag ligger och har ngn form av feber:/ Visste att jag skulle få ngt eftersom jag mått pizz i flera dagar. Blir inte bättre av att sova i Jonas minimala säng heller så man knappt sover ^^
Han sover iaf...kanske för att jag är van vid megasäng!

I fredags var tanken att vi skulle langa NRJ men ej så ball skulle det bli tänkte vi så jag tog mig till mana där vi åt och satte på oss kläder för att sedan dra till Jonas och sedan till några tvillingar som hade fest vid klaraplan. Det var galet mycket folk och vi hade ganska roligt faktiskt. Först tyckte vi att det bara var 92or men sen kom alla roliga..
Amanda var som vanligt, Jonas skulle döda Partille Johnnys, coffe gnällde för att han fått öl på sig hela kvällen och jag satt och planerade hur vi skulle själa choklad med Max Ingvarsson.
Det finns många roliga saker jag vill ta upp från denna fest som hände men då skulle vissa ta död på mig så jag avstår ;-)
Kvällen slutade med att jag, Hannah och Ramde gick till Rösan där jag träffade Jonas och vi gick hem trötta som vi var!
  Dagen efter skulle jag jobba....wwweey. Dagen på jobbet var bra men seg, jobbade bara i fem timmar dock. Skulle ha åkt till Jonas men mådda bad så det fick bli sängen i stället.
Nu skall jag peta i mig lite mat. och hoppas att jag mår bättre tom morgondagen.


pusspusspuss

Getti´n it

Dagens citat sponsrat av Carl- Jacob Holmberg

Jag har börjat prata för mig själv nu när jag bor ensam i lägenheten, skrämmer mig lite .


Idag var det och är fortfarande Torsdag, världens längsta dag också kallad, Spec om man heter amanda som varit lite smågrinig hela dagen. Menmen, flickan försov sig jue i morse pch då kan jue en hel dag bli förstörd. Nu sitter jag på min säng och lyssnar på lite gamlisar av Will Smith, gettin Jiggy with it ;P Totte ligger bredvid och sover räv eftersom Sigge är här och kan attackera vilken sekund som helst...tror man ialf om man heter tott.

Imorgon blir det Fredag och jag o amanda skall väl hitta på ngt ball. NRJ in the park, ben and jerry i sängen med family guy eller batman hos coffe. =)
Får se vad som händerrr.

Nu skall jag måla naglarna och ringa mitt hjärta J.

Skall också ladda upp bilderna från Amandas och min Vaycay-) så det kanske blir lite blogging längre fram mot kvällningen.

PUSSPÅPANNA




Hejdå´s

Idag började lektionerna för aranäsets hösttermin 2008. Sista lektionen var spanska steg fyra och jag vill redan byta till italienska 1!..haha!
Kom i samma grupp som Coffe och det var jue roligt!.....kan dock inte stanna pga det....
Sedan åkte vi alla hem till Jonis och åt äpple/spelade GTA om man heter jLO!
Nu sitter jag i soffan och har sagt hejdå till min kära Helen och hennes pojke Benny som skall till Örebro och plugga. Yur att det sverige iaf och inte Bryssel, som vissa andra ska. Idag sa vi också hejdå till Moa och Mathias som åker imorgon till Bryssel för att gå på de  internationella skolan ett år. De kommer dock hem på lov så då får vi förhoppningsvis se deras små rumpor;D

Imorgon är det en lång lång dag men det skall bli mys, det är nästan lite tråkigt att lämna skolan på dagarna jy-)
Lektioner från halv nio till halv fyra....jaja

Jag la mih mig och sov förut och jag tror jag skall göra det igen för jag e lite trött, skall dock slå min bebis och min kotte en signal först. dvs JOnas och Amanda.

Sov gott kissmyror.






Jolo Loften

Idag sitter jag här med hampi, Jolo, amandi and denzi. Vi tittar på regnet och önskaratt vi hade lite roligare. Idag skall vi ta hand om ettorna och amanda och jag skall vara jätte snälla!

( amanda har redan roligt)

Nu skall jag berätta en rolig liten historia om Johan Loftén och om varför han inte hjälper till när man skall laga frukost!
Jag och amanda fick göra allting!....och jolo läste tidningen, protest på det!


Nu skall jag kissa på amanda, pusspusspuss




Trendy Wendy

Idag var det skolstart och det kunde inte kännas bättre. Roligt att se alla igen och få utbyta sommarupplevelser. Det var dock en ganska kort dag och jag/amanda ,som nu btw varit med varandra 7 dagar i sträck, fortsatte dagen på K-market där A köpte en korg-sak som hon ska ha parfymer, andra flaskor och borstar i som jag hittade och pråkade på flickebarnet. Trendy Wendy köpte även finisar till skor.
Se åkte vi till mitt plajs och gjorde lunch i form av ugnspannkaka, drack mjölk och såg på Dharma and Greg. Amanda sov sött på min arm en stund också vilket resulterade i fullständig damp senare när hon inte längre var trött. Jag tvingade henne att lyssna på Indisk musik och de låtar jag brukar spela när jag ska sova.

Nu har jag ätit middag och ligger o goar lite:-) Saknar min pojke, skall nog slå honom en signal nu. Puss på errrrrrr.





Lennart.

Klockan är 22:46 den 17 augusti och skolan börjar imorgon. Samt att jag, Amanda jl gästbloggar. Clara sitter nämnligen på andra sidan Kungsbacka fjorden och har inte särskilt bra dator för tillfället måste jag säga. Tur att clara skaffar ny dator snarast då! Senast Clara bloggade var i torsdags, dagen innan vi åkte till Danmark.
Natten mellan torsdag och fredag  vaknar jag klockan halv fem och märker att clara halvligger över mig men när jag väcker henne och påpekar det blir hon skitsur. Så vi fick fortsätta ligga så tills jag reser mig ur sängen och clara skriker : VART SKA VI!? ..... Jag undrar vad hon drömmer egentligen.  På fredagen steg vi upp tidigt och åkte bil i 2 timmar och lyssnade på Claras Danmark Roadtrip skiva för att komma till Helsingör ( eller Helsingborg ... det som ligger i Sverige iallafall) vilket förövrigt var första gången jag bsökte och det var mycket trevligt. På 20 minuters färjan köpte vi ton av godis som vi åt som frukost. Väl i Danmark begav vi oss till Louisiana - ett mycket trevligt och fint konstmuseum. Väl där satt vi på en bänk vid stranden och fikade vilket var mycket mysigt.
{Lämnas plats till Clara att beskriva en liten olycka.]



Inlägg Clara Holmberg

I konstmuseets trädgård ned mot havet sluttar det och man får gå i små stentrappor på en stig för att ta sig upp från stranden vi satt på. Längs stigen finns ett rep 1 dm över marken för att markera vart stigen är. Det var ganska brant och jag o amanda skall ta oss upp. Mitt i trappan vänder sig amanda om för att säga ngt, snubblar på repet och sätter sig utanför stigen i själva lutningen. Här tror man nu att flickan ska ställa sig upp men i stället ramlar hon ytterligare och börjar rulla som en freaking köttbulle nedför backen, över buskar- i löv. Hon skriker inte utan är nog, liksom jag, ganska förvånad över det som inträffade. Hon rullar ned till andra stigen och jag springer ned för alla trappor för att se om hon lever. Samtidigt skrattar jag så mycket att jag står dubbelvikt när jag ser amandas löviga strumpebyxor!
Amanda är röd i ansiktet av skratt och mina föräldrar står bara där och undrar vad det är för fel på oss. Jag var nära på att kissa på mig så fantastiskt roande var det.

Kommer aldrig glömma fallet of 2008.
;D







Efter Louisiana åkte vi till staden ( Helsingborg eller Helsingör) där vi besökte 10 kronors affären där vi gjorde fina kap, åt dansk mat på en mysig restaurang, kollade i affärer, köpte dansk mat, kastade dumle kolor på söta 14 åringar och bara hade det allmänt mysigt, Lena och Jacob har nästan adopterat mig eftersom jag är ett sånt bra föredöme för deras dotter.
Himla roligt var det på hemvägen när vi just kört av färjan och Clara säger : Kolla han killen flörtar med dig amanda, och jag vänder mig om och där sitter en turk och blinkar med ena ögat till mig. Ganska otippat eeftersom Clara bara skojade men det var sjukkt roligt och Lena pekade finger åt honom medans vi vred oss i skrattplågor på bilens golv. Resten av bilresan låg vi utmattade och sov i baksätet.

Väl hemma begav vi oss till Kulturkalaset i Gbg vilket inte var så roligt så vi åkte tillbaka till Kba och åt på Mc Donalds istället. Gott var det! Sedan gick vi på promenad genom kungsbacka då vi ser två personer, killen står i fontänen medans tjejen sitter på kanten och har sex. Ni vill antagligen inte höra några detaljer och jag vill inte ge några, men det var sjukt äckligt. Clara verkade dock gilla det och satte sig på en bänk på andra sidan parken och kikade. ;-)  Senare träffade vi några killar med en äcklig gammal dusch borste som jag sa att om den nuddade mig skulle jag skjuta mig själv, så dock valde att trycka den i magen på clara istället. När vi kom hem somnade vi som stockar.

På Lördagen gick clara upp vid sju för att göra  iordning sig till jobbet och jag gick upp halv nio så att vi tog samma buss.
Under dagen kände jag längtan efter Clara och letar då upp numret till Pop. Femman och ringer och frågar efter försäljare clara och försöker låta som en gammal tant. Clara förstår ingenting till hon märker att det är jag som nästa dör av skratt medans hon säger att jag är dum i huvudet men efter hon har lagt på ställer hon sig bakom en klädställning och asgarvar. Vi möttes igen på lördag kväll och åkte till Coffe, men jag tyckte vi skulle åka moppe över den leriga åkern vilket resulterar i att clara går barfota genom leran medans jag slirar fram på moped. Roligast var när clara går i strålkastaren och drar upp kjolen samtidigt som hon dansar. Hos Coffe lyssnade vi på musik och umgicks till Jesper kom och då gick vi till Röda Holme. Clara och Coffe badade medans ag och jesper tyckte det var för kallt. Och dom ångrade sig nog senare när det blev typ 5 minus. Jag släppte av Clara hos Jonas och åkte hem för att få sova själv i min säng för första gången på 4 nätter. Har aldrig sovit så gott.

När jag vaknade packade jag ihop en lite första hjälpen kit och for till Jonas där han, Clara och Johan var och då gjorde vi  pankakor som förövrigt var mycket goda, speciellt med kolasås. Sen åkte jag och Clara till Ikea och införskaffade nödvändigheter till mitt rum. Vi provlåg även en del sängar och tog kort och bestämde oss för hur våran lägenhet skall se ut. Sen åkte vi hem och nu sitter jag här och tänker på Clara och hennes jävla knöl på armen som vi har döpt till Lennart och undrar vem faan som kommer orka läsa detta inlägg som inte bara är långt utan ganska tråkigt dessutom. ;-)
Nästa blogginlägg kommer det finnas bilder från mina och claras fyra äventyrsdagar och även alla detaljer på allt jag glömt skriva.

Sov gott, speciellt Clara och Lennart. «3

Ingen Signal!

Nu har blondie åkt hem och jag cyklade en galen bit för att få lite motion efter all ätning av kaka. I morse tryckte dessutom jag och A i oss 100 mackor var med honung och ost på. A hade med sina egna tepåsar eftersom hon inte gillar mitt persikote, kräsen e hon. Nu skall jag göra lite nödvändigheter som ex. dricka juice och städa min garderob. Ikväll kommer amanda igen och vi skall bara sova eftersom vi imorgon bitti tidigt som tuppen skall upp och fara till vårt kära grannland Danmark med mina päron. En riktig roadtrip kan man säga. Jag skall göra en partyyskiva som skall spelas i bilen och kameran e laddad så ni kan förvänta att det kommer loadas upp bilder!

Först skall vi till Louisiana, ett konstmuseum, och sedan vidare till Helsingör (vet inte hur man gör det konstiga öet på min pappas dator<) Amanda skall tydligen vara det kulturella barnet enligt min mamma och jag skall köpa öl.....oookej. NOT.
På fredag kväll skall vi också ut är tanken, ringa Frida kanske,,,,

Varför har jag blivit blogg-pilsk, jo för min envisa tv inte fungerar som den ska. Det står ingen signal....vot.??
NUÄRDETSLUTTUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT


Äcklig gubbe





Livet på Röda Holme

En kväll i juli for min JL flicka och jag till våra små vänner Christoffer Josefsson och Sebastian Rohana ute på Röda Holme. Färdmedel = moped. Amanda körde försiktigt och bra trots tidigare omständigheter då vi varit hos Oscar Holmberg och tagit hand om hans tre vänner tyskarna och deras proviantering i form av dryck. Det var en trevligt början, men när kvällen blev natt for vi alltså vidare till den nyhemkomne från Norge Coffe. Under kvällen badades det och jag brände mig på en brännmanet när jag hade simrace. Vi återvände hem frusna och slogs om sovplatserna. Kvällen slutade med att jag och Rohana fick sova i soffan på alla väskor och kläder, galet trångt var det och vi bad om att få förlänga soffan till en säng eftersom detta var en möjlighet men det gick inte för sig eftersom rummet var för litet. jAG klagade på möbleringen och surmuttorna i sängen skrek TYST.

Natten blev morgon och efter många fula kort och lite sömn tog vi vårt pick and pack och resan hem men rejsa-n till moppen.
När vi kom till amanda sov vi tom dagen blev lunch. på tal om det är jag lite matsugen och skall äta lite lunch så här på kvällskvisten i form av amandas fössledagstårta till mig. Grattis Clara 8 månader i efterskott!





Tyskepojken Robbin.




Coffes mundering

Bebbbbisen







firre firre







 bebbbbbisen


One more time

Var i vårt kära göte häromdagen då vi hade kalasskorna på oss allihop!
  Veckans roliga händelse var i början på kvällen då jag skall ta mig till Johan för förfest från kålltorps spårvagnsstation. Ringer Frida och frågar vägen, självklart fattar jag inte och hon skickar en blond kille vars namn var Hugo för att hämta mig. Jag vet inte hur Hugo ser ut och Hugo vet inte hur jag ser ut. 
Jag ser en blond kille som ser ung taggad ut för fest och Frida skriker JA det är nog han.

- Frida- Skrik Hugo och se om han reagerar.
- Clara kollar killen i ögonen- Hugo?
- Hugo- Ja, det är jag som är hugo, sträcker fram handen och hälsar.

Clara= lättad eftersom jag nu inte längre kände mig lika vilsen i storstaden längre.

Vi börjar gå och småpratar om lite allt möjligt, om vädret och packade ungdomar på en gräsmatta,  tills jag säger- haha, ja jag vet inte vart vi ska så jag litar på att du kan vägen.
Hugo börjar skratta och säger- förlåt, men jag är inte Hugo. Jag såg det bara som en gyllene chans.
Jag börjar skartta nervöst- heh, vaaa?....är du inte Hugo?
Förlåt, men som sagt så såg jag detta som en gyllene chans.

Vi skrattar åt situationen för jag var jue tvungen att ge honom lite cred, det var jue jag som var blåst. HAHA
Jag går och hittar den riktiga Hugo och den riktiga Hugo skrattar åt min alternativa start på dagen.

Resten av kvällen var rolans där vi förfestade hos Johan och spatserade sedan till Frida. Efter två timmar skriker Johan, efterfest hon miiiiiig!!
Det slutade med att alla langade Johans källare på 20 kvm i stället för Fridas hus, alla iks Frida som stod för festen i huset. Antar att det är mysigare att trängas.fnisssssss

Sedan följde tre gentlemän mig till stationen, inte ska jag behöva gå själv !
Tack Marcus för att du alltid följer mig utan att tveka:)








Trendiga Bahram



Marcus o jaggg



Den rökande delen av gänget, fnisssss




Nils o Gabriel



One more time, we gonna celebrate, don't stop dancing







 Herr Snö på bästa humör




Nakenmodellen, vadå?, han ä jue naken under kläderna:D






Mac, jag, Ashton och Gabriel





Varför har jag lagt upp denna bild, jo för den e såå äcklig. Det ska föreställa fridas skadade arm som hade med en bokhylle olycka att göra och två Peace out fingrar. Detta blev isterband på bild.
Mumien is back i town, or was he evah in town?

Kvällen slutade med spyendes emosar på pendeln och jag var nära på att gå av i Lindome och gå sista biten hem. HATAR sånt!



Igår var jag hos min flicka A som jag inte sett på evigheter och jag började hysteriskt prova allt i hennes garderob. Provade ett par gamla Replay jeans och en brun väst med guldknappar och såg genast ut som ngt från Macleods döttrar. wuhu....eller jiha eller ngt:o

Vi år god thaimat från asiatiska Onsala och bulla. Såg på familyguy och mös i sängen:-) Hur mösigt som helst.
I Amandas hus kan man tända partier av vardagsrummet så resten av rummet är mörkt. Vi började lysa upp parti efter parti och låtsades att det var dramaten. Nolifers.coooom......;D
Vi åkte till K market idag också och innan det köpte vi kaninmat XXXXXL på lantmännen. Jag skrattade så jag höll på att kissa på mejj när Amanda skulle bära påsen till disken och den typ läcker. HAHAHA
Mands köpte födelsedagspresent till mig idag...jag fyllde år i Mars, ooookey men snällt var det iallafall. Jag fick thexxxy underkläder och en snobben deo...hahaha, jeeeej!

Nu är det skola på måndag och jag är taggad till tusen, liksom amanda råkar jag veta. Tvåan kommer bli ball förhoppningsvis.


seeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaa


MONICA glöms ej


Torsdagen, dagen efter att jag kom hem, hade Mac spelning på Ferdinan. Sista spelningen -men man vet  aldrig. Hur bra som helst var det ,självklart:)
Innan käkade vi på Locatelli på Avenyn, det var 100 grader och en fin kväll.
























Mac the Knife














































Vill ni höra MONICA- music or noise in country aspects, besök myspace!

pusspusspuss



STHLM

Söndag idag och jag har inte mycket på min lista som skall göras. Inget jobb och allmänt lat. Jonas jobbar mer än ett dygn på två dagar och jag kollar facebook. Haha
Ska nog kanske till Helen ikväll för att träffa hennes nya kärlek. Har träffat benny innan men bara snabbt.

Nu ska jag kolla på lavendelflickorna och äta äpple. Puss på er mina älskade!



Den 18 åkte jag upp till Stockholm med mormor och morfaren. De första dagarna skulle vi ut med the royal cruiser i sthlms skärgård. Det var bra väder men väldigt blåsigt där uppe på båten. Första natten låg vi på möjaholmen med KMK och gick promenad på ön. Dagen efter åkte vi till Sandhamn (sandhamns marstrand) där vi tankade, käkade lunch och solade. Eftersom vi hade ett hotel som vi skulle checka in i tog vi oss in till Stockholm igen. Där bodde vi på Elite hotel på stureplan. Mitt rum var fint.

På lördagen var m&m på middag och jag langade sthlm själv. Visste inte vart jag gick, jag bara gick.


















Mitt fönster. Gick mitt emot spybar och över blue moon.



Kungsgatan



PÅ vägen hem åkte vi till Gränna för lunch.



Åtevände sedan till gbg, som jag saknade.^^

Pusspuss





STARZ in M

Vad hände med vädret kan man allt undra?...jaj, kan vara skönt att inte behöva gå ut. Hadde dock velat ha mer färg:(
Igår var jag hos Jonis och vi tryckte i oss godis/ kollade på Tokyo Drift (badass movie)not ;P

Träffade Julius på bussen hem som btw fyller år i helgen och eftersom jag vet att du läser min blogg Julia kan jag nu säga att vi vill se dig fira den...med oss dvs. Haha, ;D

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske utgång eftersom tvillingarna är på havet och J jobbar natten lång. Har jue inte firat min F än :( Men jag tror hon är Danmark, så jag får helt enkelt se.
Nu är det inte lång tid kvar på detta sommarlov, vill börja skolan men endä IN te. Är jue så himlans skönt att bara ta det lugnans....

Her kommer lite till goda bilderr från denna sommar..PUSSPÅMAGGGGGEN



Det här var dagen innan jag skulle till Sthlm och jag och amanda bestämde oss för att ta en liten roadtrip till marstrand. Trots att vi inte gick och la oss i rimlig tid dagen innan gick vi upp i gryningen och satte oss på ett tåg till GCS där vi först käkade frukost och läste om (då) gårdagens lisebergolycka. Vi var där då btw. ahhh...tänk om det hade varit vi! (fniiiiss)














A tar det L med GP.



Bussresa till M, där vi slogs om vilken musik som skulle spelas. Jag läste skvaller och amanda sms ade, undrar vad det säger om våra personligheter?










Blondinbella har på sig Odd Molly och Ray Ban.






Gott åskväder som kom efter ett tag då snabbt vi tog skydd på ngn krog där vi tryckte i oss mat. Vi tog oss in på ngn toalett i hamnen där vi bytte om till ngt varmare och sprang med ett paraply till restaurangen ;D





Sen åkte vi hem och åt geisha i min säng och sov några timmar ;D Vaknade som treåringar när de sovit middag. Rufsiga i håret med rosiga kinder:)
Trots att det regnade non stopp var det en av de mysigaste upplevelser på hela sommaren.
Love you A





// your C

RSS 2.0