A day at Bay Hill

Idag har vi haft hela tjockissläkten i huset för att fira min fader. 46 year old....freaking oldmaaaan!!! :o
Efter tårta och skrikiga kusiner for jag till A för lite mysrys. Vi gick promenad till ett berg och kollade på ett gult hus. Undrar vem som bodde där?höhöhööööööööööööö
´

Sedan sprang jag ut på en brygga och skrämde fåglar, åt sura äpplen och plockade hallon. Jag och amanda gick in på hennes utflyttade grannes hus och tittade in genom fönstrerna och konstaterade att huset inte var värt pengarna plus att familjen JL äger helften av äppelträdet som finns på tomten juridiskt sett.
 
Vi plockade också körsbär, eller jag klättrade upp på ett berg och balanserade på en stock för att nå och amanda stod och krävde.
Vi gick ut på en brygga som var 3 cm ovanför vågorna och amanda tog i ett gammalt plåster och jag i en gammal handduk ngn glömt. Frösha e vii.

När solen gått ned återvände vi för tedrickning på amandaas altan som senare blev amandas soffa då myggen bet oss i rumporna. :/
Vi åt A´s goda goda kakor måste jag också sejja!......havrekakor med russin i. ;D
jag var på coop idag också plus ikea. Jag sprang runt och försökte hitta sofie men jag hittade henne inte och det gjorde mig lite besviken eftersom jag inte är på coop i kållered så himlans ofta!
På Ikea köpte jag en kudde och en glassak som jag skall ha saker i.

Ímorgon fyller pappa år så det är bara att stiga upp till tidig frukost eftersom alla skall jobba förutom me. Skall bara ta det lugnt imorgon!......HÄ r dog min dator och jag var tvungen att starta den igen. Kul att den kan förvarna!.....hallå hallå


ROLIGHÄNDELSE

Jag träffade min kära vän Julia Tysklind på vägen från bussen till bilen på KBA station!.....så himlans roligt att träffa henne måste jag säga!..
Det var evigheter sedan och det finns nästan ingen annan som kan få mig att börja skratta så som Julia!!
dampsork e hon....en mycket söt sådan!;D

Vill bara också säga det att jag är uppe i nio kuddar i min säng och det känns fab.
Godnatt people on the hill.




Här kommer en liten fin bild (stulen från fejsan) på A. Goder natten

























Kommentarer
Postat av: Julia

hihi jag är världens BÄSTA dampsork! eller ja, någon sifferkombination ¨måste jag ju ha; DAMP, ADHD whatever, jag är bäst på det, och enligt dig en söt sådan ;)

2008-07-14 @ 01:52:55
Postat av: Sorken Larsson

Den där Amanda e så JÄVLA fräsh va!...

2008-07-14 @ 15:02:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0