Play it

Okej jag kan inte sova för stunden för jag var för 30 sek var jag beredd på att ta till självförsvar då jag hörde nasty ljud och stod beredd med en galge och en sax i handen. Seriöst, en galge och en sax?.....skall jag kroka tag i skurken då eller...det slog mig att jag inte hade ett enda bra föremål att fightas med i mitt rum. Skall ändra på detta imorgon. Vi har haft två inbrott denna månad i mott område, båda var mina grannar. 
När jag skrev detta var klockan halv tre och jag var nära på att kissa på mig. Inatt skall jag sova med pistol under kudden och lägga knäckebröd på golvet!!!

Idag ville jag döda då historialäraren får mig att tappa lusten att leva. På torsdag har vi studiedag barn, vad ska vi hitta på då för oseriöst. Imorgon är det onsdag, helt okej dag och på fredag blir det bus hos Isbabell..
Sen är det måndag då arméJL fyller år 13. Jag ska ge henne en pansarvagn.
Har fikat prec med flickan då vi åt äckligt mkt godis så nu ska jag slå nästa människa som äter godis. Fan va våldsam jag har blivit. Gaaaaad
;-)
Nu skall det pluggas o kollas nytt avsnitt av GG. Kiss kiss kiss som chis B sa.




Smile like a pornstar




Kommentarer
Postat av: Anton

hahah, jag hade aldrig pallat mig in i ditt hus under natten skall jag säga



sen, ångrar du inte lite ditt utlåtande angående ditt plugg som ska vara färdigt innan jul....raggan är inte den enda som ska få dig att sitta vid skolbänken istället för tomtens knä...

2008-11-18 @ 21:04:16
URL: http://lussepojkarna.blogg.se/
Postat av: arméjl

kan jag få en rosa pansarvagn i fösledagspresent?

snälla?

2008-11-19 @ 16:11:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0